Donderdag 17 augustus 2023 Diggy Dex

Na twee uitverkochte clubtours en een uitverkocht AFAS Live staat niemand minder dan Diggy Dex deze zomer op het podium van het Amsterdamse Bostheater! Op donderdag 17 augustus neemt de rapper en songwriter je onder begeleiding van zijn live band mee in zijn verhalen en muziek. 

Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven! Met elk album ontdekt de 42-jarige rapper (echte naam: Koen Jansen) de diepere betekenissen van het leven. Hij schrijft diepe, toch toegankelijke nummers. En die slaan aan! De Amersfoortse rapper neemt je mee naar zijn binnenwereld. Hij blijft trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tijdens zijn reis tegelijkertijd de drive om andere muzikale wegen te verkennen. Zoals die van de Franse popmuziek; dé inspiratie voor zijn nieuwste album ‘Carrousel’.

Soms begint het gewoon met een woord. Alsof het meewaait met de wind en via mijn stem weer wordt doorgegeven aan het publiek. De muziek stroomt simpelweg door mij heen, en is eigenlijk van iedereen,” aldus de rapper.

Na zeven albums en vele waardevolle samenwerkingen is Diggy Dex niet weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Van de succesvolle single ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’, tot de platina singles ‘Golven’ en ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ die maanden in de hitlijsten stonden, de songs van Diggy Dex blijven hangen. Ook schitterde de rapper in het programma ‘Beste Zangers’ en liet hij bij ‘The Streamers’ blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Iets dat zuiver te horen is op zijn laatste album.

Diggy Dex en zijn bandleden staan te trappelen om hun nieuwste album live met jou te beleven bij Live At en samen op de carrousel weg te duizelen, te dromen en te bezinnen! 

Bemachtig tickets voor deze muzikale reis, dan zien we je snel in het bos!

  • Donderdag 17 augustus 2023
  • VVK vanaf VRIJDAG 31 MAART OM 10.00 UUR
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • €30,- (EXCL. SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)