Novastar | Live At Amsterdamse Bos

Na een onvergetelijke avond in 2022 bij Live At Amsterdamse Bos keert singer-songwriter Joost Zweegers, beter bekend als Novastar, dit seizoen terug! Op maandag 5 augustus dansen de emotionele en intieme pop-rock deunen weer over de tribune van ons openluchttheater. 

De in België woonachtige Nederlander is een van de sterkste singer-songwriters van de lage landen. In 2000 kwam hun debuutalbum de eerste week meteen op één binnen op de Belgische albumlijsten, waarna veel succesvolle albums volgden. Ook de laatste jaren bracht Novastar muziek uit. In 2018 kwam het succesvolle album ‘In The Cold Light of Monday’ uit en in 2021 voegde hij daar ‘Holler And Shout’ aan toe. 

Eind 2023 kondigde Novastar de release aan van ‘The Best Is Yet To Come’, een unieke verzameling met heruitgaven van zijn grootste hits én een gloednieuw nummer. Om de release van dit album, die op 16 februari 2024 uitkwam, te vieren, speelt Novastar dit jaar enkele intieme shows, waaronder het concert op 5 augustus bij ons in het bos.

Na 2 jaar is Novastar met nieuw materiaal en oude klassiekers op zak te zien in een bijzondere setting, tussen de bomen in het Amsterdamse Bos. The best is yet to come!

Ticket kosten

ticket
37.40
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
Vrijdag 23 februari 10.00 uur
* Ticketprijs is excl. transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
Info over support acts volgt
20:00: FRIDAY
Novastar

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.