Eten en drinken

Culinair genieten

Om 18:00 uur openen we de deuren en het zomerterras van het Bostheater. Je kunt een goede plek op de tribune bemachtigen en alvast iets eten of drinken, terwijl je luistert naar het voorprogramma.

Op het zomerterras staan een aantal foodtrucks en een buitenbar waar je eten en drinken kunt halen.

Ook kun je van tevoren een picknicktas bestellen. De picknicktas is rijkelijk gevuld met lekkers en een variatie aan hapjes en een drankje.

Let op: Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

Veelgestelde vragen

PICKNICKTAS gevuld met ambachtelijke hapjes

Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle vegetarische picknicktas voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers!

De picknicktas zit vol met vers bereide hapjes en ambachtelijke producten. Het is de perfecte metgezel voor een heerlijke zomerse avond bij ons openluchttheater.

De picknicktas is voor twee personen en is tot 24 uur voor het optreden te bestellen.

Foodtrucks & buitenbar

Je kunt hier een aantal heerlijke fingerfood gerechten kunt halen zoals (vega)burgers, nacho's, en (vegan)hotdogs en nog meer. Ook is er een koffiekraam, waar je nog eventueel een zoete versnapering kunt halen als toetje.

Je kunt bij Het Bostheater met PIN betalen en in het kader van duurzaamheid, werkt het Bostheater met een statiegeldsysteem. Het systeem werkt als volgt:

  • Iedereen ontvangt bij binnenkomst een muntje. Dit muntje staat garant voor één beker.
  • Wanneer je naar de bar gaat om drinken te halen, lever je dit muntje in. Je ontvangt daar je drankje.
  • Wanneer je beker leeg is bewaar je deze. Je levert deze weer in wanneer je een nieuw drankje haalt. Dit geldt óók voor flesjes water en koffie.
  • Aan het einde van de avond lever je je beker na gebruik weer in bij de bar óf deponeer je deze in de daarvoor bestemde afvalbakken.