Plan je bezoek

Maan die op het podium staat te zingen

Alles wat je moet weten voor een perfecte concertavond bij ons in het bos

Scroll of swipe naar beneden voor alle details die je nodig hebt, om jouw avond uit naar het Bostheater tot in de puntjes te plannen.

adres & contact

Amsterdamse Bostheater
De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amsterdam

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Oldtimer met ingebouwde koffiebar

bereikbaarheid met fiets of auto

 • Het Bostheater is goed te bereiken met de fiets en met de auto. Op 100 meter van het theater is er een openbare en gratis parkeergelegenheid met ruim voldoende plek.
 • Routebeschrijving: rijd vanaf de Amstelveenseweg de Bosbaanweg. Ga links bij de t-splitsing,  het Amsterdamse Bos in. Rijd langs de Bosbaanweg (met het water aan de rechterhand) en sla halverwege de Bosbaan linksaf het bos in. Dit is de Duizendmeterweg. Rijd de weg helemaal uit tot het eind. Parkeer hier uw auto of stal uw fiets aan het begin van het voetpad. Vervolg het voetpad. Na c.a. 100 meter vindt u rechts het Boshuis, ietsje verderop links de openbare toiletten, en nog eens 100 meter verderop (een licht heuveltje op) is de entree van het theater.
 • Let op: Op 1, 15 en 16 juni 2024 zijn er roeievenementen in het Amsterdamse Bos en is de Bosbaanweg (de hoofdweg naar het theater) afgesloten. Het theater is dan nog wel bereikbaar via de alternatieve route.
 • Let op: van 13 mei tot 26 augustus zijn er werkzaamheden op Station Zuid. Hier kun je lezen wanneer en welke hinder je kunt verwachten.
 • In de regel duurt de Bosbaan-afsluiting tot ongeveer 18.00 uur.
Een van de vrijwilligers van het Bostheater

Praktische informatie

 • Print je E-ticket uit of houd hem vast paraat op je mobiel om lange wachttijden bij de entree te voorkomen. Er is weinig tot geen internet in het Amsterdamse Bos. Uitprinten is daarom aan te raden.
 • Koop je tickets alleen via onze website of via onze officiële partner Eventim.nl of Eventim fanSALE en dus NIET via een andere partij.
 • Het is in het bos (voor horeca) alleen mogelijk om per pin te betalen. Merchandise van de artiesten kan, echter, alleen met contant geld betaald worden.
 • Wanneer een concert niet uitverkocht is, kun je tot aan de start van de hoofdact tickets kopen via onze ticketshop of aan de deur. De entree sluit om 21.00 uur dus kom op tijd. Heb je al een ticket weten te bemachtigen? Print deze E-ticket uit of houd hem vast paraat op je mobiel om lange wachttijden bij de entree te voorkomen.
Een meneer die aan een picknicktafel zit en lacht

extra tips

 • Wij houden van het Amsterdamse Bos, maar dat doen muggen, teken en andere insecten echter ook. Zorg dat je je van tevoren goed insmeert of inspuit met een anti-insectenspray. Deze zal ook beperkt beschikbaar zijn in het Amsterdamse Bostheater.
 • Neem voor je eigen comfort kussentjes mee voor op de houten tribune. In het geval dat het een koude avond wordt, kun je zelfs een deken meenemen.
 • Het kan ’s avonds flink afkoelen in het bos. Vergeet dus niet iets warms mee te nemen.
 • Weer of geen weer, het concert gaat door. Zorg dus dat je goede regenkleding, of een goede poncho meeneemt voor het geval dat het regent.