Over ons

live muziek in intieme sfeer

Live At Amsterdamse Bos is een serie openluchtconcerten tijdens zomeravonden in een verborgen parel van Amsterdam; het Bostheater. Een schitterende en unieke plek in het Amsterdamse Bos, verscholen achter het volgroen van de bomen en ontworpen om te dienen als een intiem amfitheater voor live muziek tijdens warme zomeravonden. Een plek waar je oog in oog komt te staan met je favoriete artiesten en waar een optreden nog nooit zo intiem heeft gevoeld.

Wanneer de poorten van het Bostheater open gaan voor het mooiste muziekpodium van de zomer, opent ook een gezellig en romantisch zomerterras waar je lekker kan eten, fijne wijnen kunt proeven of je dorst lest met een koud biertje. Je kunt zittend op de banken picknicken en luisteren naar het voorprogramma.

Een koppel dat een intiem onder onsje deelt

Onze partners/Samenwerkingen

De logo's van onze partners
De logo's van onze partners
De logo's van onze partners
De logo's van onze partners
Een bar waar het publiek drinken kan halen

Vrijwilliger worden?

Elk jaar hebben wij vrijwilligers nodig om zowel de Live At avonden als de Bostheater voorstellingen mogelijk te maken. Lijkt het jou nou ook leuk om ons deze zomer te komen helpen? Mail dan naar vrijwilligers@bostheater.nl en dan nemen we contact met je op!

Als je je opgeeft om vrijwilliger te worden, word je samen met de mensen van het Bostheater de gastheer/-vrouw van de avond. Je zal het publiek ontvangen, de kaartjes controleren en mensen met vragen helpen bij de tribunes. Als het druk wordt bij de bar kan het zijn dat ze ook daar je helpende hand even nodig hebben.

Je geniet - uiteraard gratis - van de gezellige zomeravondconcerten van bijvoorbeeld alt-J, Glass Animals, K's Choice en De Dijk en maakt deel uit van een enthousiast team. Ook is er een kleine onkostenvergoeding voor je beschikbaar zodat je een leuke en actieve avond beleeft én niet zelf met kosten komt te zitten.