Over ons

live muziek in intieme sfeer

Live At is een serie openluchtconcerten tijdens zomeravonden in een verborgen parel van Amsterdam; het Bostheater. Een schitterende en unieke plek in het Amsterdamse Bos, verscholen achter het volgroen van de bomen en ontworpen om te dienen als een intiem amfitheater voor live muziek tijdens warme zomeravonden. Een plek waar je oog in oog komt te staan met je favoriete artiesten en waar een optreden nog nooit zo intiem heeft gevoeld.

Wanneer de poorten van het Bostheater open gaan voor het mooiste muziekpodium van de zomer, opent ook een gezellig en romantisch zomerterras waar je lekker kan eten, fijne wijnen kunt proeven of je dorst lest met een koud biertje. Je kunt zittend op de banken picknicken en luisteren naar het voorprogramma.

Een koppel dat een intiem onder onsje deelt

Onze partners/Samenwerkingen

De logo's van onze partners
De logo's van onze partners
De logo's van onze partners
De logo's van onze partners

Organisatoren

Sinds de zomer van 2013 organiseert Live At Amsterdamse Bos bijzondere concerten voor liefhebbers van muziek. De bomen van het Amsterdamse Bos op de achtergrond als decor, de dag die inmiddels in de avond overgaat en lichtjes die ontsteken.

Van bandjes tot singer-songwriters. Indie, pop, electronica en alternative. Actuele acts en altijd live. De plek waar je kunt ontdekken en je kunt laten verrassen. Intieme momenten met de muzikanten en hun muziek. Een kleine greep uit een reeks mooi concerten die tot nu toe in het bos plaatsvonden:

Alt-J, Angus & Julia Stone, Blaudzun, Brigitte Kaandorp, Clouseau, De Dijk, Edwin Evers Band, Frank Turner and the Sleeping Souls, Graham Nash, Hooverphonic (with Orchestra), Jett Rebel, Joep Beving, Kensington, K’s Choice, Milow, Nahko, Novastar, The Common Linnets, Typhoon, Venice en Walk Off The Earth.

Live At Amsterdamse Bos is een samenwerking tussen Nederlandse concert- en evenementenorganisator, management- en boekingskantoor Friendly Fire en Evotions Holding BV.

Vrijwilliger worden?

Elk jaar hebben wij vrijwilligers nodig om zowel de Live At avonden als de Bostheater voorstellingen mogelijk te maken. Lijkt het jou nou ook leuk om ons deze zomer te komen helpen? Mail ons dan naar info@liveatamsterdamsebos.nl en wij nemen contact met je op!

Als je je opgeeft om vrijwilliger te worden, word je samen met de mensen van het Bostheater de gastheer/-vrouw van de avond. Je zal het publiek ontvangen, de kaartjes controleren en mensen met vragen helpen bij de tribunes. Als het druk wordt bij de bar kan het zijn dat ze ook daar je helpende hand even nodig hebben.

Je geniet - uiteraard gratis - van de gezellige zomeravondconcerten van bijvoorbeeld alt-J, Glass Animals, K's Choice en De Dijk en maakt deel uit van een enthousiast team. Ook is er een kleine onkostenvergoeding voor je beschikbaar zodat je een leuke en actieve avond beleeft én niet zelf met kosten komt te zitten.

amsterdamse bos

Het Amsterdamse Bostheater ligt in het Amsterdamse Bos en ligt ten zuidwesten van Amsterdam. Het is een bos waar je veel activiteiten kunt doen, voor jong en oud. Je kunt er fietsen, wandelen, zwemmen, suppen, kanoën, waterfietsen en er is zelfs een klimbos.

Het is een bos waar 's zomers veel wordt georganiseerd en waar menig Amsterdammer de barbecue aanzet voor een gezellige avond.

Het Amsterdamse Bos is een plek voor Amsterdammers om even uit de stad te trekken; de stad uit, het bos in.