Picknicktas

Een stel dat geniet van hun picknicktas tijdens het voorprogramma

Wat zit er in de picknicktas?

De picknicktas zit bomvol met lekkernijen: een pide (een ambachtelijk gebakken Turks brood), een camembert kaasje, gemengde olijven en Egyptische dips: moutabal (auberginecreme en tahin) en labneh (roomkaas en zaatar kruiden). Verder zit er een heerlijke vers gemaakte kikkererwtensalade in met tomaat, paprika, komkommer, olijven, kruiden en een frisse limoen dressing, twee deeghapjes gevuld met spinazie en kruiden en als toetje twee zoete lekkernijen (variërend). En geniet nog even na met een bakje nootjes.

Bestel een picknicktas
Inhoud van de picknicktas 2023
Twee personen schenken wijn in

welke drankjes komen er bij de tas?

Natuurlijk hoort er ook een heerlijk drankje bij een avondje picknicken in het Bostheater. Je hebt de keuze uit één fles wijn. Je kunt kiezen uit een witte wijn, rosé of rode wijn.

Geen wijnliefhebber? Dan kun je een bierproeverij kiezen van de Naeckte Brouwers bestaande uit 4 verschillende flesjes bier.

Natuurlijk is er ook een keuze om fris te kiezen bij de picknicktas.

avondje picknicken

Een avondje met je familie, vrienden of een date night? Bij Live At kan het allemaal.

Maak jouw zomeravond in ons openluchttheater compleet en reserveer nu onze vegetarische picknicktas voor twee. Geniet van de voorstelling terwijl je smult van heerlijke hapjes en drankjes.

Vanaf €50,00 geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en drankjes. Het is de perfecte metgezel voor een heerlijke zomerse avond bij ons openluchttheater.