Ilse DeLange 2024

t/m
&
15
Jun
Ilse DeLange | Live At Amsterdamse Bos

Een van de bekendste country en pop zangeressen van Nederland keert terug naar Live At Amsterdamse Bos: Ilse DeLange! Op zaterdag 15 juni betreedt ze het podium in ons Bostheater voor een avond gevuld met nieuwe parels en oude hits.

Ilse DeLange zit al meer dan 25 jaar in het vak en dat viert ze in 2024 met een theatertour waar ons openluchttheater niet aan mag ontbreken! Ilse neemt niet alleen een grote glimlach mee, maar ook haar repertoire met prachtige songs, waaronder de bekende nummers ‘Miracle’, ‘So Incredible’ en ‘Changes’. 

Met een kast vol Edisons, 3FM awards en een reeks platina platen waar je U tegen zegt, bestaat er geen twijfel over de kwaliteiten van deze sympathieke zangeres! Zo bemachtigde ze in 2014 een tweede plek tijdens het Eurovisie Songfestival met Waylon als The Common Linnets en was ze jarenlang jury en coach bij The Voice. Ilse DeLange behoort tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Of zij nu country, rock of pop zingt: de hits en nummer 1-albums volgen elkaar in hoog tempo op. 

Ilse DeLange en haar band zullen naast veel nieuwe muziek, natuurlijk ook haar grote en bekende hits live ten gehore brengen. 2024 zal in het teken staan van haar onlangs aangekondigde album ‘Tainted’. Wij kunnen niet wachten om Ilse weer te zien schitteren in het Amsterdamse Bos. Daar ben jij toch ook bij?

Ticket kosten

ticket
43.00
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
Vrijdag 23 februari 10.00 uur
* Ticketprijs is excl. service-, transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
Info over support acts volgt
Ilse DeLange

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.