Danny Vera 2024

t/m
&
8
Jun
Danny Vera | Live At Amsterdamse Bos

Op zaterdag 8 juni verwelkomen we de Middelburgse singer-songwriter Danny Vera opnieuw in ons Amsterdamse Bostheater! In 2022 stond hij al op ons podium en gaf hij een live concert waar zijn prachtige muziek door de bladeren van het bos klonk.

Danny Vera heeft al sinds zijn tienerjaren een passie voor het schrijven van liedjes over het leven, de liefde en de dood. Samen met zijn band werd hij zelfs de vaste huisband van de programma’s Voetbal Inside en Tour du Jour.

In 2019 veroverde Danny Vera de harten van heel Nederland met zijn enorme hit ‘Roller Coaster’, die de Top 2000 bereikte. Maar Danny blijft niet stilstaan. Met zijn nieuwste album ‘DNA’ behaalde hij de nummer 1 positie in de Album Top 100 van Nederland. Dit album keert terug naar zijn roots in de Amerikaanse muziek, waarbij hij invloeden van country, blues en rock 'n' roll combineert tot een unieke sound. Zijn muziek is niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters en popzalen en met deze openluchtshow zal hij muzikaal uitpakken!

Met talloze optredens, waaronder uitverkochte shows in de Ziggo Dome en een jaarlijks terugkerende reeks solo-concerten in de Oostkerk in Middelburg, heeft Danny Vera zich bewezen als een onmiskenbaar talent in de Nederlandse muziekscene. Zijn optreden bij Live At Amsterdamse Bos wil je daarom niet missen!

Ticket kosten

ticket
45.00
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
vrijdag 22 maart om 10:00 uur
* Ticketprijs is excl. service-, transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
Info over de support acts volgt
Danny Vera

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.