Ziggy Alberts 2024

13
Aug
t/m
&
14
Aug
Ziggy Alberts | Live At Amsterdamse Bos

Op dinsdag 13 en woensdag 14 augustus staat de Australische singer-songwriter en auteur, Ziggy Alberts, in ons openluchttheater. Hij betovert wereldwijd met authentieke teksten, folk-pop melodieën en een energieke solo-act. 

Ziggy heeft zich gevestigd als toonaangevende Australische artiest en hij heeft al op vele plekken in de wereld opgetreden. En dit jaar komt hij naar ons Bostheater! Deze eigenzinnige artiest heeft een onafhankelijk platenlabel, Commonfolk Records; en boekenuitgeverij Commonfolk Publishing. Ziggy Alberts omvouwt zijn verhaal op eigen voorwaarden. Zijn laatste platen, 'searching for freedom’ en 'DANCING IN THE DARK' weerspiegelen zijn artistieke groei. De nummers bevatten expressieve teksten met thema's als avontuur, moed en verbinding.

Met meerdere ARIA certificaten en een APRA Music Award, heeft Ziggy Alberts zijn plek in de muziekwereld verdiend. In 2024 brengt hij zijn internationale tour naar ons intieme Bostheater, beladen met meeslepende verhalen en een authentieke verbinding die zijn muziek definieert. Mis deze kans niet om zijn unieke stijl live te ervaren.

Luister zijn nieuwe single 'New Love' hier: https://link.ziggyalberts.com/newlove

Ticket kosten

ticket
40.25
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
vrijdag 9 februari 10.00 uur
* Ticketprijs is excl. transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
Steph Strings
Nathan Ball
Ziggy Alberts

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.