Belle & Sebastian 2024

t/m
&
30
Jun
Belle & Sebastian | Live At Amsterdamse Bos

Wij kunnen niet wachten om de indieband Belle & Sebastian op zondag 30 juni 2024 te verwelkomen in ons Bostheater! Bereid je voor op een muzikaal meesterwerk in de unieke setting van het Amsterdamse Bos.

Belle & Sebastian, oorspronkelijk opgericht in 1996 door Stuart Murdoch en Stuart David in Glasgow, Schotland, is nu een zevenkoppige band. Hun muziek wordt gezien als een onderscheidende mix van indie, folk en pop, met invloeden uit de jaren 60 en 80.

Met albums zoals "If You're Feeling Sinister", dat door critici wordt beschouwd als hét meesterwerk van de band, heeft Belle & Sebastian een diepgaande invloed op de indie muziekscene. Sinds het indrukwekkende optreden in 2006 samen met The Shins in de Verenigde Staten is de band ook bekend buiten het Verenigd Koninkrijk.

Als een van de meest invloedrijke indiefolkgroepen van de afgelopen decennia heeft Belle & Sebastian een loyale fanbase opgebouwd en talloze hits voortgebracht die worden geluisterd door fans over de hele wereld. Laat deze kans dus niet aan je voorbijgaan om de groep live op het podium te zien schitteren!

Ticket kosten

ticket
42.00
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
Vrijdag 29 maart om 10:00 uur
* Ticketprijs is excl. service-, transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
Info over de supports volgt
Belle & Sebastian

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.