The Midnight 2024

t/m
&
14
Jul
The Midnight | Live At Amsterdamse Bos

Goed nieuws! The Midnight, zet op zondag 14 juli het Bostheater op zijn kop! Hun sound evolueert voortdurend; opzwepende synths, retro-futurisme, arena rock-akkoorden en aanstekelijke pop-hooks leiden tot een muzikale reis tijdens hun live-optreden. 

The Midnight, bestaande uit singer-songwriter Tyler Lyle en Deense drummer/producer Tim McEwan, levert songs met de kracht om elke luisteraar tot een ‘hero’ te maken. McEwan's Deense achtergrond en Lyle's zuidelijke Amerikaanse roots vormen een vruchtbare voedingsbodem voor hun unieke samenwerking. Op hun vierde studioalbum, ‘Heroes’, nemen ze je mee op een reis, waarbij het duo transformeert tot een vijfkoppige band.

In Heroes, geschreven tijdens de isolatie van de COVID-quarantaine, omarmt de band het gevoel van alleen zijn door de hele wereld uit te nodigen om samen te dansen. Het album viert de onderlinge verbondenheid van mensen, de manier waarop we verlies overwinnen door samen te komen en te zingen. Met nummers als "Change Your Heart or Die" en "Heartbeat" belooft het nieuwe tijdperk van The Midnight hun grootste en gewaagdste te worden.

Met invloeden van Springsteen tot The Police brengen ze een feest van herkenning en vernieuwing. De tracks van het nieuwe album live ervaren is een echte ervaring. Kortom, een avond vol nostalgische tunes, veel plezier en een muzikaal vuurwerk. Zorg dat je erbij voor een onvergetelijke avond met The Midnight in het Amsterdamse Bostheater!

Let op: op de dag van het concert zijn de A10 Zuid en de A4 afgesloten en word je omgeleid. We adviseren voor vertrek de route te checken via Waze, of Tom Tom Go of, indien mogelijk, de fiets of het openbaar vervoer te gebruiken.


VIP-UPGRADE


10 years The Midnight VIP Experience; access to a pre-show soundcheck experience with Tyler including:
- Acoustic performance of songs, stories about the making of the music and history of the band;
- Group Q&A;
- The Midnight tote bag;
- Collectible VIP enamel pin;
- Commemorative soundcheck laminate;
- Merchandise shopping opportunity prior to doors opening to the public with access to limited stock of exclusive items;
- Early entry to the venue.

LET OP: een regulier toegangsticket is nodig om binnen te komen, de VIP-ticket kan als upgrade aangeschaft worden.

Ticket kosten

ticket
37.40
EURO*
Koop ticketsVIP-upgradeuitverkochtVIP-upgrade
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
vrijdag 9 februari 10.00 uur
* Ticketprijs is excl. transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
19:30 Circe
21:00 The Midnight

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.