Goldkimono 2024

t/m
&
14
Sep
Goldkimono | Live At Amsterdamse Bos

Op 14 september 2024 is het zover: Goldkimono betreedt het podium van Live At Amsterdamse Bos! Deze Nederlander en zijn live band brengen een unieke mix van muzikale invloeden naar ons podium. Ons mooie Bostheater is de eindbestemming van de tour rondom het album Something Out Of Nothing (S.O.O.N).

Goldkimono (Martijn Konijnenburg), treedt live op met gitarist Ocker Gevaerts, drummer Jeroen Blumers en bassist Joni Scholten. Goldkimono bracht in het jaar van oprichten (2020) zijn meest succesvolle single uit; To Tomorrow. Dit nummer werd al snel uitgeroepen tot 538 Favourite en bereikte zowel de Nederlandse Top 40 als de Single Top 100. Daarna bracht hij zijn eerste album uit: The Legend of Goldkimono en schitterde Martijn en zijn band op grote festivals zoals Lowlands, Down The Rabbit Hole, Noorderslag, Wildeburg en Pinkpop. 

Geïnspireerd door de diverse muzikale invloeden uit Californië, combineren ze elementen van pop, hiphop, alternatieve muziek en zelfs Afrikaanse invloeden. De muziek klinkt optimistisch, soms dromerig en is aangevuld met omgevingsgeluiden en conversaties.

Goldkimono maakt een connectie met luisteraars door al zijn gedachten die doorschemeren zijn muziek een positieve spin te geven. Het belooft een zomerse avond te worden met heerlijke tunes verpakt met de unieke sound van Goldkimono.

Ticket kosten

ticket
40.25
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
Vrijdag 8 maart 10:00 uur
* Ticketprijs is excl. transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
Jair Faria
Sophia
Goldkimono

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.