S10 treedt op bij Live At Amsterdamse Bos

We mogen weer een bijzonder concert aan onze Live At agenda toevoegen! Deze Nederlandse singer-songwriter heeft de muziekwereld veroverd met haar diepgaande teksten, persoonlijke verhalen en indrukwekkende stem. Niemand minder dan S10 komt naar het Amsterdamse Bostheater op donderdag 23 mei 2024!

 

S10, bekend van haar rauwe en eerlijke benadering van muziek, maakte indruk met haar debuutalbum 'Snowsniper' in 2018. Ze ontving de Nederland meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘Alternative’. En in 2022 representeerde ze Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘De Diepte’. Ook in 2023 was ze niet van het podium af te krijgen en stond ze in een uitverkocht AFAS Live en volgde er een festivalzomer met shows op Down The Rabbit Hole en Lowlands.

S10 spant de kroon in de Nederlandse alternatieve pop en vertelt door middel van zang, rap en ‘spoken word’ haar meest persoonlijke verhalen. Haar duistere en intense nummers nemen luisteraars mee op een emotionele reis. Ons Bostheater en S10 haar prachtige stem zijn de perfecte combinatie voor een avond muzikale verwondering.

Ticket kosten

ticket
35.65
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
vrijdag 2 februari om 10:00 uur
* Ticketprijs is excl. transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
19:00 Janet Livv
19:45 Lenny Monsou
20:30 S10

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.