Rodrigo y Gabriela 2024

t/m
&
15
Jul
Rordrigo y Gabriela | Live At Amsterdamse Bos

Maandag 15 juli wordt een magische avond, want Rodrigo y Gabriela treedt op bij Live At Amsterdamse Bos! Dit Mexicaanse duo, meesterlijk met slechts twee akoestische gitaren, brengt hun unieke sound naar ons podium. 

Een reis die begon op de straten van Dublin groeide al snel uit tot internationale roem. Dit Grammy Award-winnende duo, opgegroeid met een mix van classic rock, heavy metal en flamenco, brengt een unieke en bezielde mix van invloeden naar het podium. Hun ongekende gitaarspel heeft hen naar de wereldtop gebracht, met uitverkochte shows op iconische locaties. Ze hebben opgetreden op locaties als het Witte Huis, Glastonbury, de Hollywood Bowl, en Sydney Opera House. Met acht studioalbums hebben ze wereldwijd erkenning gekregen voor hun experimentele aanpak van muziek en hun buitengewone live optredens.

Rodrigo y Gabriela brengt hun virtuoze gitaarspel naar het Bostheater, waar de klanken van de muziek nog lang door het bos zullen klinken. Laat je meevoeren door de straten van het zonnige Mexico. Een sonische ervaring met meeslepende muziek, die je niet wilt missen!

Let op: op de dag van het concert zijn de A10 Zuid en de A4 afgesloten en word je omgeleid. We adviseren voor vertrek de route te checken via Waze, of Tom Tom Go of, indien mogelijk, de fiets of het openbaar vervoer te gebruiken.

Ticket kosten

ticket
42.55
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
vrijdag 9 februari 10.00 uur
* Ticketprijs is excl. transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
Info over support acts volgt
Rodrigo y Gabriela

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.