Selah Sue 2024

t/m
&
26
May
Concert Selah Sue | Live At Amsterdamse Bos

Op zondag 26 mei staat niemand minder dan Selah Sue op het podium van het Bostheater! Deze Belgische singer-songwriter staat bekend om haar soulvolle stem en veelzijdige muziekstijl. 

Sanne Putseys, beter bekend als Selah Sue, begon al op 15-jarige leeftijd met het bespelen van de akoestische gitaar en het schrijven van haar eigen nummers. Met invloeden van soul, reggae, funk en pop heeft ze een eigen, herkenbare sound gecreëerd. Ze brak door met hits als 'Raggamuffin' en 'This World', waarmee ze wereldwijd erkenning kreeg.

De energieke live-optredens van Selah Sue staan garant voor een onvergetelijke avond. Ze heeft energieke live-optredens gegeven op grote festivals zoals Lowlands, Sziget, Pinkpop en North Sea Jazz festival! Haar podiumprésence en de emotie die ze in haar nummers legt, maken elk concert een bijzondere ervaring. Met haar unieke mix van genres weet ze een breed publiek aan te spreken.

De genre-buigende Selah Sue was een van de winnaars van de Music Industry Awards, voor beste vrouwelijke soloartiest van 2010 & 2011. In 2022 keerde ze terug met het album ‘Persona’ in maart 2022, dat een meer ontspannen en persoonlijke benadering liet zien. En in mei brengt ze haar energie en soulvolle klanken naar het Amsterdamse Bos!

Ticket kosten

ticket
46.00
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
vrijdag 9 februari 12.00 uur
* Ticketprijs is excl. transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
19:00 FLORE
19:45 Rosa Butsi
20:30 Selah Sue

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.