Zondag 12 september 2021 Wolter Kroes (verplaatst)

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 29 mei 2020 en vrijdag 28 mei 2o21. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

Afgelopen jaar vierde de altijd enthousiaste Wolter Kroes zijn 30 jarige jubileum met een nieuw album en uitverkochte shows in Carré en de AFAS Live. En toch ontbrak er nog één locatie: Het Amsterdamse Bostheater! Ontroering, feest, dansen en zingen: we hebben hier hele nachten van liggen dromen en op zondag 12 september 2021 gaat het echt gebeuren!

Het kan niet anders dan een succes worden wanneer het uitzinnige bostheater los gaat terwijl hits als ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ en ‘Viva Hollandia’ door het bos klinken. Maar het zijn niet alleen de feestnummers maar ook de prachtige ballads als ‘Ik Ben Je Prooi’ en ‘Laat Me Los’ die perfect passen in de intieme setting van het openluchttheater. Wolter zelf kijkt ook erg uit naar dit concert: “Ik vind het geweldig om als eerste volkszanger deel te mogen uitmaken van Live At Amsterdamse Bos. Ik heb zoveel zin om samen met mijn band een concert in dit mooie theater te mogen geven. Het zal een magische avond worden!”

  • Zondag 12 september 2021
  • VVK vanaf nu
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • ZIJN TE VINDEN VIA ONDERSTAANDE TICKETBUTTON

TIJDSCHEMA WORDT LATER BEKEND GEMAAKT.