Diggy Dex 2023

17
Aug
t/m
17
Aug
Persfoto van rapper Diggy Dex in een paars shirt voor een witte muur

Na twee uitverkochte clubtours en een uitverkocht AFAS Live staat niemand minder dan Diggy Dex deze zomer op het podium van het Amsterdamse Bostheater! Op donderdag 17 augustus neemt de rapper en songwriter je onder begeleiding van zijn live band mee in zijn verhalen en muziek.

Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven! Met elk album ontdekt de 42-jarige rapper (echte naam: Koen Jansen) de diepere betekenissen van het leven. Hij schrijft diepe, toch toegankelijke nummers. En die slaan aan! De Amersfoortse rapper neemt je mee naar zijn binnenwereld. Hij blijft trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tijdens zijn reis tegelijkertijd de drive om andere muzikale wegen te verkennen. Zoals die van de Franse popmuziek; dé inspiratie voor zijn nieuwste album ‘Carrousel’.

Soms begint het gewoon met een woord. Alsof het meewaait met de wind en via mijn stem weer wordt doorgegeven aan het publiek. De muziek stroomt simpelweg door mij heen, en is eigenlijk van iedereen,” aldus de rapper.

Na zeven albums en vele waardevolle samenwerkingen is Diggy Dex niet weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Van de succesvolle single ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’, tot de platina singles ‘Golven’ en ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ die maanden in de hitlijsten stonden, de songs van Diggy Dex blijven hangen. Ook schitterde de rapper in het programma ‘Beste Zangers’ en liet hij bij ‘The Streamers’ blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Iets dat zuiver te horen is op zijn laatste album.

Diggy Dex en zijn bandleden staan te trappelen om hun nieuwste album live met jou te beleven bij Live At en samen op de carrousel weg te duizelen, te dromen en te bezinnen!

Bemachtig tickets voor deze muzikale reis, dan zien we je snel in het bos!

Data

Uitverkocht
17
Aug
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

Ticket kosten

ticket
30.00
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
* Ticketprijs is excl. service-, transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
19:45: Lola Cedès
20:45: Diggy Dex

Picknicken bij Live at

Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle vegetarische picknicktas voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers!

Vanaf €50,00 geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en drankjes. De picknicktas zit vol met vers bereide hapjes en ambachtelijke producten. Het is de perfecte metgezel voor een heerlijke zomerse avond bij ons openluchttheater. De tas zit vol frisse en en seizoensgebonden hapjes en natuurlijk hoort er ook een heerlijk drankje bij een avondje picknicken in het Bostheater.

De picknicktas is voor twee personen en is tot 24 uur voor het optreden te.

Een persoon in het openluchttheater die een picknick heeft opgezet op de theaterbanken

Vergelijkbare shows

Geen vergelijkbare shows in de planning!

Impressie van show

No items found.