Zo 22 augustus 2021 The Slow Show

Dit is het verplaatste concert van maandag 24 augustus 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

De Engelse indiepopband The Slow Show en de magische setting van het bostheater lijken voor elkaar gemaakt. Hun langzame en midtempo folknummers ,vergezeld van de karakteristieke stem van frontman Rob Goodwin, zijn de perfecte ingrediënten voor een zomeravond vol muziek in de buitenlucht. Zondag 22 augustus 2021 laten we de stad achter ons en dromen we weg op de muziek van The Slow Show…

Ken je The Slow Show nog niet maar ben je wel fan van muziek in het mooie bostheater? Laat je dan verrassen! Zo zullen liefhebbers van mooie liedjes of van bands als The National, Elbow, Band of Horses en Tindersticks dit zeker kunnen waarderen. Een optreden van The Slow Show staat garant voor ontroerende songteksten, subtiele composities en een meeslepende live show die langzaam opbouwt en je stap voor stap verder in de sfeer trekt.

We heten jullie alvast van harte welkom in het bos en tot zondag 22 augustus 2021!

  • Zo 22 augustus 2021
  • VVK vanaf Vrijdag 14-02 10.00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • ZIJN TE VINDEN VIA ONDERSTAANDE TICKETBUTTON

TIJDSCHEMA WORDT LATER BEKEND GEMAAKT.