Vr 23 september 2022 Sef & Het El Salvador Ensemble

Je kent multitaltent Sef natuurlijk van hits als ‘De Leven’ en ‘Toch Houdt Ze Van Mij’, op vrijdag 23 september komt hij naar het Amsterdamse Bos samen met het 10-koppige El Salvador Ensemble!

Sef is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd en gerespecteerd artiest in de Nederlandse hiphop scene en ver daarbuiten. In maart 2020 bracht hij zijn vierde pop album uit, ‘El Salvador’, een vrolijke en persoonlijke plaat vol met bossanova gitaartjes en openhartige teksten. Toen de wereld op slot zat door corona en er daardoor allerlei creatieve initiatieven ontstonden kreeg Sef in december 2020 voor 24 uur de sleutels van Paradiso. Hij mocht alles doen wat hij wilde en besloot om ‘El Salvador’ live te gaan spelen met een 10-koppig orkest. Fast forward naar oktober 2021 en Sef & Het El Salvador Ensemble verkochten Paradiso tweemaal uit!

Dat smaakt natuurlijk naar meer en we zijn trots dat we Sef & het El Salvador Ensemble in september mogen presenteren in de bijzondere setting van het Amsterdamse Bostheater! Dat belooft een unieke nazomeravond te worden.

En ik weet dat dit de leven is, en ik weet niet of het nog lang duurt
Maar zolang het er nog even is, geniet ik ervan, elke dag

  • Vr 23 september 2022
  • VVK vanaf Vanaf vrijdag 1 april om 10:00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Tickets en informatie over ticketprijzen en de kaartverkoop is te vinden via onderstaande ticketbutton.

TIJDSCHEMA

17:30 Zomerterras en deuren geopend

19:00 Opener door KEES

20:00 Voorprogramma door Benjamin

21:00 Sef & het El Salvador Ensemble