Zondag 25 juni 2023 Ocean Alley

Ocean Alley komt na een uitverkochte tour in Canada naar Europa. En wij staan in de befaamde lijst! Op zondag 25 juni schittert de prijswinnende Australische band op het openluchtpodium van Live At Amsterdamse Bos. 

Met een combinatie van psychedelische rock en surf rock met reggae-fusion krijg je spontaan zin in een zomers festival. Een magnifieke sound die voor een plaats in de line-up van gerenommeerde festivals zorgde. In 2022 gaf Ocean Alley maar liefst 65 shows over de hele wereld en verkochten ze meer dan 75.000 tickets voor hun headline-shows. Sinds de oprichting in 2011 bracht Ocean Alley vier populaire studioalbums uit, waarmee de band onder andere de prestigieuze ARIA Award binnen sleepte. 

Ocean Alley onderstreept hun output door een verfrissende sound, authenticiteit en herkenbaarheid waardoor ze meer dan 500 miljoen catalogus streams hebben bereikt. Zelf omschrijven we het als een onweerstaanbare sound. Met nummers als ‘Confidence’, ‘The Comedown’ en ‘Knees’ zorgen ze dat het publiek adembenemend luistert en danst. 

Ocean Alley: “Amsterdam! We’re pumped to see you!”

Zit vrijdag op tijd klaar om jouw tickets te bemachtigen! Wij kunnen niet wachten op het optreden tijdens een Amsterdamse zwoele zomeravond!

  • Zondag 25 juni 2023
  • VVK vanaf Vrijdag 31 maart 11.00 uur
  • €32,50 (excl. servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)