Maandag 4 september 2023 Nena

Als wij ‘99 Luftballons’ zeggen, dan weten jullie wie er bij ons komt optreden deze zomer! Juist, de Duitse zangeres Nena staat op maandag 4 september op het podium van Live At Amsterdamse Bos!

Nena begon haar carrière in de gelijknamige band Nena die in 1983 doorbrak met ’99 Luftballons’. De hit stond wereldwijd op nummer 1 en had miljoenen streams. Een aantal andere bekende hits van de band zijn: ‘Nur geträumt’, ‘Fragezeichen’ en ‘Leuchtturm’. In 1989 ging Nena solo verder, en met succes! De zangeres werd, met meer dan 25 miljoen verkochte albums, een van de meest succesvolle solisten van Duitsland. 

Dit jaar vliegen de 99 luchtballonnen van Nena alweer 40 jaar rond. Het perfecte moment om haar nummers in het zonnetje te zetten! Met 2 remastered versies van de hits ‘Leuchtturm’ en ‘Kino’ op zak, start Nena deze zomer aan haar “Wir Gehören Zusammen Open Air-Tournee” door Europa. Een energiek spektakel voor jong en oud, waarin we de glorieuze muziek uit de 80’s en haar nieuwste nummers horen. Nena: “einen supertollen Abend voller Licht, Liebe und Rock ‘n’ Roll!”

Tot snel in het Bos!

  • Maandag 4 september 2023
  • VVK vanaf VRIJDAG 14 APRIL OM 11.00 UUR
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • €47,- (EXCL. SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)