Vrijdag 11 augustus 2023 Maan

In 2020 was het eindelijk zo ver; Maan zou, nadat ze jaren op onze verlanglijst stond, op het podium schitteren van een uitverkocht Bostheater. We weten allemaal wat er toen roet in het eten gooide. Maar nu, drie jaar later, is het dan eindelijk zover! Het gaat echt gebeuren: Maan komt vrijdag 11 augustus naar Live At!

Maan is in sneltreintempo uitgegroeid van The Voice of Holland-winnares tot een van de populairste zangeressen van Nederland. Een uitverkochte Ziggo Dome, samenwerkingen met Goldband, De Jeugd van Tegenwoordig, Kriss Kross Amsterdam, Snelle, Acda & De Munnik. Het resulteerde in gigantische hits zoals ‘Blijven Slapen’, ‘Stiekem’, ‘Hij Is Van Mij’ en ‘Als Ik Je Weer Zie’. Tel daarbij haar hits ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Zo Kan Het Dus Ook’ bij op en het is duidelijk dat dit een uniek concert gaat worden. 

Tussen de hoge bomen en ritselende bladeren van ons Amsterdamse Bos verzorgt Maan een avond waar jong en oud staan te dansen en waar meezingen vanzelf gaat. Intiem, groots, vrolijk, ingetogen, feestelijk: dit gaat een onvergetelijk concert worden!

Zet je wekker en zorg dat je erbij bent op 11 augustus, want dit wil je niet missen!

  • Vrijdag 11 augustus 2023
  • VVK vanaf DINSDAG 25 APRIL OM 12.00 UUR
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • €42,50 (EXCL. SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)