Eten bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Er zijn verschillende foodtrucks aanwezig in het Amsterdamse Bostheater, waar je eten kunt halen. Het Amsterdamse Bostheater en zomerterras met buitenbarren zijn vanaf 18:00 uur geopend. Let op: Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

Wil je picknicken in het Bostheater? Dan kun je van tevoren een picknicktas bestellen. Voor €50,00 geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en een drankje. Je kunt de picknicktas de hele avond ophalen in het Bostheater bij de picknickkraam.

Je kunt de picknicktas bestellen tot 24 uur voor het optreden (klik hier), zo lang de voorraad strekt.

Drinken bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Net als de foodtrucks, zijn ook de barren in het Amsterdamse Bostheater vanaf 18.00 uur geopend. Let op: Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

In het kader van duurzaamheid, werkt het Bostheater met een statiegeldsysteem. Het systeem werkt als volgt:

Iedereen ontvangt bij binnenkomst een muntje. Dit muntje staat garant voor één beker. Wanneer je naar de bar gaat om drinken te halen, lever je dit muntje in. Je ontvangt daar je drankje. Wanneer je beker leeg is bewaar je deze. Je levert deze weer in wanneer je een nieuw drankje haalt. Dit geldt óók voor flesjes water en koffie. Aan het einde van de avond lever je je beker na gebruik weer in bij de bar óf deponeer je deze in de daarvoor bestemde afvalbakken.