Eten bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Zoals ieder jaar is ons prachtige zomerterras al om 17.30 uur geopend! En net als afgelopen seizoenen zullen een aantal creatieve rollende keukens elkaar afwisselen zodat jullie wederom kunnen genieten van heerlijk en eerlijk eten. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het terrein van Live At Amsterdamse Bos.

Nog even geduld…

Alhoewel de eerste bevestigingen zorgden voor een feestelijke start van het Live At Amsterdamse Bos 2020 seizoen, moeten jullie nog even geduld hebben voor de laatste info over het aanbod van lekkernijen. We kunnen al wel verklappen dat er net als afgelopen jaar wederom een picknickbox verkrijgbaar zal zijn, maar de precieze inhoud en prijs volgen nog!

Verder was er vorig jaar aanbod van meerdere foodtrucks, ook dit jaar zullen er weer foodtrucks met lekker eten te vinden zijn op het terrein. Met voor ieder wat wils! Afgelopen jaar was het in ieder geval smullen met Padrón, die lokale seizoensgroente omtoverde in de lekkerste vegetarische gerechtjes.  En vergeten we Kok au Van niet? Wat waren de 180 grams Beef Burgers van Gasconne rundvlees heerlijk!

We krijgen alweer trek en kijken uit naar de ‘food line-up’ van aankomend seizoen!

Drinken bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Uiteraard is al dat lekkere eten meer dan goed te combineren met de nodige dorstlessers. Binnenkort maken we het aanbod bekend, maar verwacht in ieder geval heerlijke biertjes van Grolsch, verfrissende wijntjes, koffie en thee!