A Tribute To 2016

25
May
t/m
26
May
A tribute to 2016 artwork

Wegens succes geprolongeerd: A Tribute To 2016 is terug!
De avond waar de sterren van de hemel worden gespeeld! ;)

David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glen Frey (Eagles), Toots Thielemans, Leonard Cohen, ze ontvielen ons allemaal in 2016. Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei brengen wij deze iconen een tweede, nóg grootser eerbetoon! Nog meer hits, nog meer meezingen, nog meer het leven vieren! Een twee uur durende NON-STOP show met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen. September, Boogie Wonderland, Last Christmas (doen we gewoon!), Faith, Dancing in The Street, China Girl, Hotel California, Take it Easy, Purple Rain, Kiss, de lijst is oneindig!

Opnieuw hebben we met Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, de fantastische Live At-HUISBAND samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten.

A Tribute To 2016 is een fantastische zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

Jouw vrienden zijn ook onze vrienden dus hebben we ook dit jaar weer groepstickets want samen uit is natuurlijk leuker dan alleen! Let wel: er is slechts een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij. Op = Op.

We hebben er nu al zin in, jullie ook!?

UPDATE: alle kaarten zijn inmiddels uitverkocht, tot in het bos.

Data

Uitverkocht
25
May
Uitverkocht
26
May
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

Ticket kosten

ticket
25.00
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
* Ticketprijs is excl. service-, transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

17:30
Deuren open
19.30: voorprogramma Glenn Foreman
20.00: DJ The Groove Supplier
20:30: A Tribute To 2016

Picknicken bij Live at

Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle vegetarische picknicktas voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers!

Vanaf €50,00 geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en drankjes. De picknicktas zit vol met vers bereide hapjes en ambachtelijke producten. Het is de perfecte metgezel voor een heerlijke zomerse avond bij ons openluchttheater. De tas zit vol frisse en en seizoensgebonden hapjes en natuurlijk hoort er ook een heerlijk drankje bij een avondje picknicken in het Bostheater.

De picknicktas is voor twee personen en is tot 24 uur voor het optreden te.

Een persoon in het openluchttheater die een picknick heeft opgezet op de theaterbanken

Vergelijkbare shows

Geen vergelijkbare shows in de planning!

Impressie van show

No items found.