Meau 2023

19
Aug
t/m
19
Aug
Persfoto van zangeres Meau op een stoel

Op zaterdag 19 augustus treedt MEAU op bij Live At Amsterdamse Bos. Na een uitverkochte clubtour en een nieuwe clubtour op de agenda, maakt de 22-jarige soliste deze zomer haar debuut op ons openluchtpodium!

Het succes van MEAU kan je bijna niet ontgaan zijn. Haar hit ‘Dat heb jij gedaan’ heeft meer dan 64 miljoen streams op Spotify en werd een 3FM Megahit, Qmusic Alarmschijf, Radio 2 TopSong en MNM Big Hit (België). Ze wordt graag uitgenodigd bij The Streamers, radioprogramma’s en TV-programma’s en ze heeft al meerdere optredens bij festivals als Concert at Sea, Paaspop, Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop gegeven.

MEAU omschrijft haar muziek als: “Nederlandstalige Indiepop; met een vleugje synths, warme sounds, dromerige koordjes, & eerlijke teksten.” Ze maakt tedere en kwetsbare liedjes waarmee ze tijdens haar optredens voor kippenvelmomenten zorgt. Ze schrijft over onderwerpen waar iedereen dagelijks mee te maken heeft zoals de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid.

Met haar warme stem zorgt ze voor een muzikale ontwaking. Samen met haar band staat MEAU te trappelen om een vervolg te geven aan haar uitverkochte clubtour.

Ticket kosten

ticket
28.50
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
* Ticketprijs is excl. service-, transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
19:00: Amina
20:00: Philine
21:00: Meau

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.