Matt Simons 2022

9
Sep
t/m
9
Sep
persfoto van Matt Simons in artwork

Met zijn opgewekte popsongs is de Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons een graag geziene gast in Nederland en Europa. Hij scoorde hits met nummers als ‘With You’, ‘Catch & Release’ en bracht dit jaar samen met de Nederlandse zangeres Tabitha de titelsong uit voor de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm 'Ik Wist Het'. Zijn laatste album ‘After The Landslide’ was volgens Simons een hoogtepunt, er volgde dan ook een tour op 40 locaties.

Tijdens de pandemie verhuisde de zanger terug naar California, dicht in de buurt waar hij opgroeide. Er ontstond ruimte en tijd om te reflecteren en te beschouwen. Het leidde tot enkele intieme en persoonlijke singles als ‘Cold’ & ‘Better Tomorrow’ waarin hij onder andere zijn worstelingen met angst en paniekaanvallen beschrijft.

Matt Simons blijft nieuwe nummers uitbrengen en zowel hij als zijn muziek blijven zich ontwikkelen en veranderen. Deze zomer is hij terug in Nederland en doet hij samen met zijn band ook het Amsterdamse Bos aan voor een heerlijke zomerse muzikale avond.

Ticket kosten

Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
* Ticketprijs is excl. service-, transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

17:30
Deuren open
19:00: Philine
20:00: Oska
21:00: Matt Simons

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.