Karsu 2023

17
May
t/m
17
May
Persfoto van Karsu in een witte jurk voor een witte muur

Karsu speelt op woensdag 17 mei 2023 in het Amsterdamse Bostheater. De Nederlandse zangeres en pianiste met Turkse roots is begonnen op haar veertiende toen ze optrad in het restaurant van haar vader in Amsterdam.

De Turks-Nederlandse zangeres en pianiste is één van de gezichten van steun geworden rondom de aardbevingsramp in Turkije en Syrië. Het trieste verhaal van Karsu en haar familie is de beeldspraak voor de vreselijke ramp. Karsu roept mensen op om te helpen en om steun te bieden. Zelf heeft ze meerdere talkshows bijgewoond, geholpen bij de nationale actiedag en gaan de opbrengsten van haar nieuwe kookboek Karsu’s Kitchen naar Turkije.

Ze staat bekend om haar unieke mix van pop, jazz en Turkse muziek. Haar zelfgeschreven Engels- Turkstalige muziek omvat bekende nummers zoals: ‘Jest Oldu’, ‘Sonunda’ en haar nieuwste single ‘Until, I do’. Naast haar optredens bij iconische locaties zoals Carnegie Hall en North Sea Jazz Festival, maakt Karsu deze zomer haar debuut bij Live At Amsterdamse Bos.

Met haar warme stem, geweldige band en enorme vocale bereik, kan zij als geen ander een boodschap overbrengen via haar muziek. We verwachten een emotionele, bijzondere en intieme avond waar pop, jazz en Turkse muziek ongetwijfeld terugkomen in haar fantastische songs.

Wij zijn vereerd dat Karsu dit seizoen bij Live At Amsterdamse Bos optreedt.

Ticket kosten

ticket
33.00
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
* Ticketprijs is excl. service-, transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
19:00 Maya Shanti
20:00 Karsu

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.