Jeremy Loops 2021

3
Aug
t/m
3
Aug
persfoto van Jeremy Loops in artwork

DIT OPTREDEN IS GEANNULEERD. Alle kaartkopers hebben meer informatie ontvangen per e-mail.

Speciaal voor jullie brengen we de warmte van de Zuid-Afrikaanse zon naar het Amsterdamse bos met de komst van Jeremy Loops op maandag 3 augustus! Vergezeld door zijn akoestische gitaar, mondharmonica, ukelele en natuurlijk zijn looppedaal zal hij het bostheater overgieten met zijn aanstekelijke folkpop liedjes! Met één voetomdraai tovert Jeremy Loops de eclectische sound uit de boxen waar hij zo bekend om staat en dan wordt het lastig om stil te zitten. Zoals bijvoorbeeld bij instant wereldhit ‘Down South’, het nummer dat zijn grote doorbraak betekende. Dit zijn de avonden waarvan je hoopt dat ze nooit zullen eindigen en die een bezoek aan Live At Amsterdamse Bos zo bijzonder maken!

Wat je kan verwachten bij een concert van Jeremy Loops? Denk aan een zomeravond vol vrolijke songs en veel positiviteit zoals bij de eerdere shows in ’t bos van bijvoorbeeld John Butler Trio, Matisyahu, Alt-J of Nahko!

Data

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

Ticket kosten

Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
* Ticketprijs is excl. service-, transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

17:30
Deuren open

Picknicken bij Live at

Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle vegetarische picknicktas voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers!

Vanaf €50,00 geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en drankjes. De picknicktas zit vol met vers bereide hapjes en ambachtelijke producten. Het is de perfecte metgezel voor een heerlijke zomerse avond bij ons openluchttheater. De tas zit vol frisse en en seizoensgebonden hapjes en natuurlijk hoort er ook een heerlijk drankje bij een avondje picknicken in het Bostheater.

De picknicktas is voor twee personen en is tot 24 uur voor het optreden te.

Een persoon in het openluchttheater die een picknick heeft opgezet op de theaterbanken

Vergelijkbare shows

Geen vergelijkbare shows in de planning!

Impressie van show

No items found.