Bear's Den 2023

2
Jul
t/m
2
Jul
Persfoto van het zanger duo Bear's Den

Bear’s Den komt naar Live At Amsterdamse Bos! Het Britse folkrock duo, bestaande uit Andrew Davie en Kevin Jones, staat op 2 juli 2023 op het podium van ons openluchttheater met de muziek van hun nieuwste album 'Blue Hours'.

Blue Hours draait volgens Bear’s Den om de momenten tussen waken en slapen, wanneer je in bed ligt te peinzen en de dag verwerkt. Het is dan ook niet gek dat het duo deze plaat bestempelt als hun meest persoonlijke tot nu toe. Met thema's als zelfreflectie en de mentale problemen waar ze zelf tegenaan lopen proberen ze een klankbord te zijn voor ieder die niet goed over gevoelens kan of wil praten.

Hoewel de thema's van het album zwaar zijn bieden ze hoop. Zoals altijd staan de gitaren van Bear's Den op dit album centraal, afgewerkt met subtiele elektronische elementen. En dat alles met evenveel zorg en precisie bespeeld.

Van kleine zaal tot festivalterreinen als Rock Werchter, Pinkpop en Glastonbury, Bear's Den snapt de kracht die muziek kan geven en laat dat tijdens een concert spreken. Zo stal het duo vele harten met liedjes zoals ‘Agape’, ‘Above the Clouds of Pompeii’ en ‘Isaac’. We weten zeker dat ze ook het publiek van Live At zullen betoveren met hun intieme en hoopvolle muziek. Een ervaring die je niet mag missen!

Ticket kosten

ticket
39.00
EURO*
Koop ticketsuitverkocht
* Tickets verkrijgbaar vanaf:
* Ticketprijs is excl. service-, transactie-, en/of verzendkosten

Tijdschema

18:00
Deuren open
19:00: Isaac Roux
20:00: Matthew & The Atlas
21:00: Bear’s Den

Vergelijkbare shows

Impressie van show

No items found.