Over de avond

Live At, een serie openluchtconcerten tijdens zomeravonden in een verborgen parel van Amsterdam, het Bostheater. Een schitterende en unieke plek in het Amsterdamse Bos, verscholen achter het volgroen van de bomen en ontworpen om te dienen als een intiem amfitheater voor toneel tijdens warme zomeravonden. Bijzondere voorstellingen met fraaie decors, de bomen op de achtergrond, de dag die inmiddels in de zomeravond overgaat, de lichtjes die ontsteken. Pure magie. Sinds de zomer van 2013 werd het daar nog mooier en zijn ook de liefhebbers van muziek aan de beurt. Van bandjes. Van singer-songwriters. Indie. Pop. Electronica. Alternative. Actuele acts en altijd live. De plek waar je kunt ontdekken en je kunt laten verrassen. Intieme momenten met de muzikanten en hun muziek. Kijken en luisteren in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam. Een greep uit een reeks mooi concerten die tot nu toe in het bos plaatsvonden:

Alt-J, Angus & Julia Stone, Blaudzun, Brigitte Kaandorp, Clouseau, De Dijk, Edwin Evers Band, Frank Turner and the Sleeping Souls, Graham Nash, Hooverphonic (with Orchestra), Jett Rebel, Joep Beving, Kensington, K’s Choice, Milow, Nahko, Novastar, The Common Linnets, Typhoon, Venice en Walk Off The Earth.

Muziek staat centraal. Maar wanneer de poorten van het Bostheater open gaan voor het mooiste muziekpodium van de zomer opent ook het gezelligste en meest romantische zomerterras van Amsterdam. Waar je zittend op de banken kunt genieten van lekker en eerlijk eten, fijne wijnen kunt proeven of je dorst lest met een biertje. Tot in het bos!

Algemeen

Openingstijden
Het Bostheater is zonder tegenbericht open vanaf 17:30. De hoofdact begint ca. 20:30 en zal voor middernacht zijn afgelopen.

Kaartverkoop
Je kunt de hele dag van het concert tickets kopen via onze ticketshop of aan de deur (mits beschikbaar). De entree sluit om 21:00 dus kom op tijd. Print je E-ticket uit of houd hem vast paraat op je mobiel om lange wachttijden bij de entree te voorkomen. Koop je tickets alleen via onze website of via onze officiële partner Eventim.nl en dus NIET via welke andere partij dan ook. 
Let op: het is in het bos alleen mogelijk om per pin te betalen. Merchandise van de artiesten kan alleen met cash geld betaald worden.

Slecht weer
Het kan ’s avonds flink afkoelen in het bos. Vergeet dus niet iets warms mee te nemen. Bij slecht weer raden we iedereen aan om regenkleding mee te nemen. Paraplu’s zijn op het terrein helaas niet toegestaan. Wegwerp poncho’s zijn tegen betaling beperkt verkrijgbaar op locatie.

Extra
Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.
Er is beperkt muggenspray op locatie aanwezig.

Locatie

Het Amsterdamse Bostheater is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer, maar vanuit  Amsterdam net zo makkelijk te doen met de fiets. Hier de routes: Fiets Vanuit Amsterdam fiets je over de Amstelveense weg langs het VU Medisch Centrum aan je linkerhand. Bij de stoplichten, waarop de Van Nijenrodeweg kruist, sla je rechtsaf. Je bent nu bij de hoofdingang van het Amsterdamse Bos. Aan je linkerhand zie je het bezoekerscentrum. Volg vanaf daar het fietspad het Amsterdamse Bos in, zoals aangegeven met de zwarte stippellijn op het kaartje hierboven. Het bos is donker ‘s nachts dus zorg dat je fietslampjes bij je hebt voor beter zicht. LAAB_Map Auto Parkeren is gratis. Voor navigatiesystemen is het adres De Duizendmeterweg nr 7, 1182 DC Amstelveen. Openbaar vervoer Voor de meest actuele reisinformatie is het verstandig om op tijd 9292ov te raadplegen. Dit kan via 0900-9292 en www.9292ov.nl. Wanneer je met de bus op de Amstelveenseweg bent aangekomen stap dan uit bij Van Nijenrodeweg. Vanaf de halte is het circa 20-30 minuten lopen: Volg de route op het kaartje hierboven (zwarte stippellijn). De routes naar het Amsterdamse Bostheater zijn vanaf alle ingangen van het Amsterdamse Bos met borden aangegeven. Invalideplaatsen Er zijn bij het Amsterdamse Bostheater genoeg parkeerplekken met helemaal vooraan bij de poort ook invalide plekken. Vanaf hier is het maar een klein stukje naar de entree. Het zijn uiteraard wel tribunes met trappen, maar er is een kleine lift aanwezig. We reserveren graag een goede plek bij de tribune met goed zicht en genoeg ruimte voor de rolstoel/scootmobiel. Bij interesse graag de aanvraag inclusief datum betreffende concert mailen naar publieksservice@bostheater.nl

Huisregels

–  Het is niet toegestaan eten, drinken, plastic flessen, glaswerk, blikjes, flesjes, spuitbussen, vuurwerk, (vuur)wapens en scherpe voorwerpen mee te nemen op het terrein van Live at Amsterdamse Bos. –  Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie foto- of filmopnames te maken met professionele apparatuur. Camera’s waarvan de lens afneembaar is, zijn niet toegestaan. Of er sprake is van professionele apparatuur is uitsluitend ter beoordeling van de organisatie. –  Bezoekers van Live at Amsterdamse Bos kunnen bij de ingang worden gecontroleerd/gefouilleerd. Bezoekers die weigeren hieraan mee te werken kan toegang tot het terrein worden ontzegd. –  Bij de betreding van het evenement stem je ermee in, dat je op beeld- en/ of geluidsdragers kan worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen. –  Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van het bezoek. –  De organisatie en haar partners zijn niet verantwoordelijk voor schade aan of diefstal of verlies van eigendommen van de bezoekers. –  De organisatie schenkt op het terrein geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden. –  Het is niet toegestaan om voor, na en tijdens Live at Amsterdamse Bos reclamematerialen uit te delen, tenzij hiervoor toestemming is gegeven door de organisatie. Schoonmaakkosten zullen worden verhaald op de desbetreffende aanbieder. –  Te allen tijde bent u verplicht de aanwijzingen van de beveiliging of medewerkers van Live at Amsterdamse Bos op te volgen. –  De organisatie heeft het recht om bezoekers de toegang tot het festival te ontzeggen zonder restitutie van entreegelden, indien men zich niet aan deze regels houdt of aanwijzingen van de organisatie niet opvolgt. In geval van twijfel of discussie heeft de organisatie of de verantwoordelijke in kwestie altijd gelijk. – Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

Contact / Pers

Live At Amsterdamse Bos is een samenwerking tussen Nederlandse concert- en evenementenorganisator, management- en boekingskantoor Friendly Fire en organisator Frenk Wiersma (bekend van onder meer het Amsterdamse festival A Day at the Park). Het meenemen van fotoapparatuur is toegestaan. Echter, professioneel foto- en filmapparatuur is alleen toegestaan voor degene met een persaccreditatie. Deze is aan te vragen via rogier[at]liveatamsterdamsebos.nl. Mocht je een vraag hebben en heb je het antwoord niet op deze website kunnen vinden, dan kun je mailen naar rogier[at]liveatamsterdamsebos.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Voor vragen over (gekochte) tickets, mail je naar: klantenservice[at]eventim.nl.