Algemeen / Tijdsschema / Rolstoelplaatsen

Openingstijden
Het Bostheater is open vanaf 18:00 uur. Voorprogramma’s starten normaliter om 19:00 uur. De hoofdact begint ca. 21:00 uur en zal vóór middernacht zijn afgelopen. Het meest accurate tijdsschema per show is uiterlijk één week voor het optreden op onze website te vinden.

Kaartverkoop
Wanneer een concert niet uitverkocht is, kun je tot aan de start van de hoofdact tickets kopen via onze ticketshop of aan de deur. De entree sluit om 21:00 uur dus kom op tijd.

Print je E-ticket uit of houd hem vast paraat op je mobiel om lange wachttijden bij de entree te voorkomen. Let op: Er is weinig tot geen internet in het Amsterdamse Bos. Uitprinten is daarom aan te raden.

Koop je tickets alleen via onze website of via onze officiële partner Eventim.nl of Eventim fanSALE en dus NIET via een andere partij.

LET OP: het is in het bos (voor horeca) alleen mogelijk om per pin te betalen. Merchandise van de artiesten kan, echter, alleen met contant geld betaald worden.

Slecht weer
Het kan ’s avonds flink afkoelen in het bos. Vergeet dus niet iets warms mee te nemen. Bij slecht weer raden we iedereen aan om regenkleding mee te nemen. Paraplu’s zijn op het terrein helaas niet toegestaan. Wegwerp poncho’s zijn tegen betaling beperkt verkrijgbaar op locatie.

Wij houden van het Amsterdamse Bos, maar dat doen muggen, teken en andere insecten echter ook. Zorg dat je je van tevoren goed insmeert of inspuit met een anti-insectenspray. Deze zal ook beperkt beschikbaar zijn in het Amsterdamse Bostheater.

Rolstoelplaatsen
Wil je een rolstoelplek reserveren op de tribune? Stuur dan een mail naar publiek@bostheater.nl. Vermeld daarbij jouw naam, de datum en met hoeveel mensen je naar het Bostheater komt.

Locatie / Bereikbaarheid

Locatie
Het Amsterdamse Bostheater is goed bereikbaar met de fiets en de auto. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid naast het theater. Met het openbaar vervoer is het theater helaas niet goed bereikbaar; de dichtstbijzijnde halte is op de Amstelveense weg, vanaf hier is het nog ruim 40 minuten wandelen naar het theater. Indien u met het OV komt raden wij u  aan gebruik te maken van een OV fiets bij station Zuid.

Het adres van het Amsterdamse Bostheater is: De Duizendmeterweg 7, 1182 DC te Amstelveen.


Invalideplaatsen
Er zijn bij het Amsterdamse Bostheater genoeg parkeerplekken met helemaal vooraan bij de poort ook invalide parkeerplekken. Vanaf hier is het maar een klein stukje naar de entree. Het zijn uiteraard wel tribunes met trappen, maar er is een kleine lift aanwezig. We reserveren graag een goede plek bij de tribune met goed zicht en genoeg ruimte voor de rolstoel/scootmobiel.

Wil je een rolstoelplek reserveren op de tribune? Stuur dan een mail naar publiek@bostheater.nl. Vermeld daarbij jouw naam, de datum en met hoeveel mensen je naar het Bostheater komt.

Over de avond

Live At is een serie openluchtconcerten tijdens zomeravonden in een verborgen parel van Amsterdam; het Bostheater. Een schitterende en unieke plek in het Amsterdamse Bos, verscholen achter het volgroen van de bomen en ontworpen om te dienen als een intiem amfitheater voor toneel tijdens warme zomeravonden. Bijzondere voorstellingen met fraaie decors, de bomen op de achtergrond, de dag die inmiddels in de avond overgaat, de lichtjes die ontsteken. Pure magie. Sinds de zomer van 2013 werd het daar nog mooier en zijn ook de liefhebbers van muziek aan de beurt. Van bandjes. Van singer-songwriters. Indie. Pop. Electronica. Alternative. Actuele acts en altijd live. De plek waar je kunt ontdekken en je kunt laten verrassen. Intieme momenten met de muzikanten en hun muziek. Kijken en luisteren in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam. Een greep uit een reeks mooi concerten die tot nu toe in het bos plaatsvonden:

Alt-J, Angus & Julia Stone, Blaudzun, Brigitte Kaandorp, Clouseau, De Dijk, Edwin Evers Band, Frank Turner and the Sleeping Souls, Graham Nash, Hooverphonic (with Orchestra), Jett Rebel, Joep Beving, Kensington, K’s Choice, Milow, Nahko, Novastar, The Common Linnets, Typhoon, Venice en Walk Off The Earth.

Muziek staat centraal. Maar wanneer de poorten van het Bostheater open gaan voor het mooiste muziekpodium van de zomer, opent ook het gezelligste en meest romantische zomerterras van Amsterdam. Waar je zittend op de banken kunt genieten van lekker en eerlijk eten, fijne wijnen kunt proeven of je dorst lest met een biertje. Tot in het bos!

Informatie Picknicktassen & Horeca

Bij onze optredens kun je genieten van een hapje en een drankje bij onze bar en cateraars.
Er zal een veganistisch en vegetarisch aanbod zijn, zolang de voorraad strekt.

De picknicktas zit vol met vers bereide hapjes en ambachtelijke producten. Het is de perfecte metgezel voor een heerlijke zomerse avond bij ons openluchttheater. De tas zit vol frisse en en seizoensgebonden hapjes:

Een pide (dat is een ambachtelijk gebakken Turks brood), een camembert kaasje, gemengde olijven en Egyptische dips: moutabal (auberginecreme en tahin) en labneh (roomkaas en zaatar kruiden). Verder zit er een heerlijke vers gemaakte kikkererwtensalade in met tomaat, paprika, komkommer, olijven, kruiden en een frisse limoen dressing, twee deeghapjes gevuld met spinazie en kruiden en als toetje twee zoete lekkernijen (variërend). Geniet nog even na met een bakje nootjes.

Natuurlijk hoort er ook een heerlijk drankje bij een avondje picknicken in het Bostheater. Je hebt de keuze uit één fles wijn (witte wijn, rosé of rode wijn), fris óf een bierproeverij van de Naeckte Brouwers bestaande uit 4 verschillende flesjes bier.

Je kunt je voorkeur voor bijbehorende drank (rosé, rode wijn, witte wijn, fris of bier) van tevoren doorgeven onder voorbehoud van beschikbaarheid op de dag zelf. De picknicktas is voor twee personen en is tot 24 uur voor het optreden te bestellen.

LET OP: Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

Contact / Overige Vragen / Pers

Ik heb nog een vraag of opmerking, waar kan ik jullie bereiken?
Mocht je een vraag hebben en heb je het antwoord niet op deze website kunnen vinden, dan kun je mailen naar info@liveatamsterdamsebos.nl  We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Live At Amsterdamse Bos is een samenwerking tussen Nederlandse concert- en evenementenorganisator, management- en boekingskantoor Friendly Fire en Evotions Holding BV.

Het meenemen van fotoapparatuur is toegestaan. Echter, professioneel foto- en filmapparatuur is alleen toegestaan voor degene met een persaccreditatie. Deze is aan te vragen via info[at]liveatamsterdamsebos.nl.

Mocht je een vraag hebben en heb je het antwoord niet op deze website kunnen vinden, dan kun je mailen naar info[at]liveatamsterdamsebos.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor vragen over (gekochte) tickets, mail je naar: klantenservice[at]eventim.nl.

Huisregels Live At Amsterdamse Bos

Huisregels Live At Amsterdamse Bostheater

 1. Volg voor jouw en onze veiligheid alle instructies van de Bostheatermedewerkers en/of de beveiliging op.
 2. Asociaal, agressief gedrag, drugs en alcoholmisbruik worden niet getolereerd.
 3. Bij ongepast of hinderlijk gedrag, geweld, discriminatie, bij overtreding van de huisregels of indien je de aanwijzingen van de organisatie niet opvolgt, heeft de organisatie het recht om je de toegang tot het terrein te ontzeggen zonder restitutie van entreegeld. In geval van twijfel of discussie beslist altijd de organisatie of de verantwoordelijke in kwestie.
 4. Het nuttigen van alcoholhoudende consumpties is voor personen onder 18 jaar niet toegestaan. Bij twijfel wordt om een legitimatie gevraagd.
 5. Het is tijdens de concerten niet toegestaan om eigen consumpties mee te brengen.
 6. Het is niet toegestaan om (klap)stoelen, krukjes, paraplu’s, parasols, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens en gevaarlijke voorwerpen mee te nemen.
 7. Roken is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde plaats.
 8. Gooi afval in de hiervoor bestemde afvalbakken.
 9. Zonder toestemming van de organisatie is het niet toegestaan om:
  -professionele foto- of filmapparatuur of camera’s met afneembare lens mee te nemen.
  -op welke wijze dan ook goederen te verkopen in of rond het theater.
  -voor, tijdens of na het evenement reclamematerialen uit te delen. Schoonmaakkosten zullen worden verhaald op de desbetreffende aanbieder.
 10. Het is niet toegestaan om op de trappen te zitten.
 11. Wanneer je het terrein betreedt stem je ermee in dat je op beeld- en/of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze opnamen openbaar gemaakt kunnen worden. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen.
 12. Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. De organisatie en haar partners zijn niet aansprakelijk voor:
  -Enig vorm van lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van het bezoek.
  -Diefstal, verlies van of schade aan eigendommen van bezoekers.
 13. Huisdieren zijn bij de concerten niet toegestaan.
 14. Voor kinderen wordt een minimum leeftijdsadvies van 8 jaar gehanteerd. Gehoorbescherming voor kinderen is verplicht.
 15. Bij de ingang kun je gecontroleerd of gefouilleerd worden. Wie weigert hieraan mee te werken, kan de toegang tot het Bostheater worden ontzegd zonder teruggaaf van entreegeld.
 16. Deze huisregels gelden te allen tijden. Ook tijdens concerten en activiteiten die worden uitgevoerd door partners of externe organisaties.