Coronavirus

Update (27-05-2020)

Het is ons gelukt om voor bijna alle concerten een vervangende datum te vinden in 2021! Jouw ticket blijft geldig voor de nieuwe datum. Hiervoor hoef je niets te doen: je komt gewoon binnen met de barcode die staat op je ticket uit 2020. Kijk voor de nieuwe datum van het concert hier. Je zult hierover ook een mail in je mailbox ontvangen van onze ticketingpartner Eventim.

De afgelopen periode was voor ons zeer zwaar en met al die mooie dagen van de afgelopen weken werd er nog eens extra zout in onze wonden gestrooid. Wat hadden we graag met jullie al die mooie concerten beleefd dit seizoen. Het mag helaas niet zo zijn. Sinds zeven jaar organiseren wij met heel veel liefde en plezier onze concerten in het Amsterdamse Bos en zo’n crisis als deze ziet niemand aankomen. Het voelt oneerlijk en onrechtvaardig dat wij zo hard worden getroffen. De klap komt keihard aan en de financiële impact is enorm. De grond voelt onder onze voeten weggeslagen.

Maar we komen terug!

Want we geloven in de toekomst en in jullie steun. En we geloven in de muziek en al die mooie dingen die wij nog met jullie willen beleven.

Dus blijf alsjeblieft voorzichtig, pas goed op elkaar, houd die afstand en check regelmatig onze kanalen voor updates.

Tot snel!

Over de avond

Live At, een serie openluchtconcerten tijdens zomeravonden in een verborgen parel van Amsterdam, het Bostheater. Een schitterende en unieke plek in het Amsterdamse Bos, verscholen achter het volgroen van de bomen en ontworpen om te dienen als een intiem amfitheater voor toneel tijdens warme zomeravonden. Bijzondere voorstellingen met fraaie decors, de bomen op de achtergrond, de dag die inmiddels in de zomeravond overgaat, de lichtjes die ontsteken. Pure magie. Sinds de zomer van 2013 werd het daar nog mooier en zijn ook de liefhebbers van muziek aan de beurt. Van bandjes. Van singer-songwriters. Indie. Pop. Electronica. Alternative. Actuele acts en altijd live. De plek waar je kunt ontdekken en je kunt laten verrassen. Intieme momenten met de muzikanten en hun muziek. Kijken en luisteren in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam. Een greep uit een reeks mooi concerten die tot nu toe in het bos plaatsvonden:

Alt-J, Angus & Julia Stone, Blaudzun, Brigitte Kaandorp, Clouseau, De Dijk, Edwin Evers Band, Frank Turner and the Sleeping Souls, Graham Nash, Hooverphonic (with Orchestra), Jett Rebel, Joep Beving, Kensington, K’s Choice, Milow, Nahko, Novastar, The Common Linnets, Typhoon, Venice en Walk Off The Earth.

Muziek staat centraal. Maar wanneer de poorten van het Bostheater open gaan voor het mooiste muziekpodium van de zomer opent ook het gezelligste en meest romantische zomerterras van Amsterdam. Waar je zittend op de banken kunt genieten van lekker en eerlijk eten, fijne wijnen kunt proeven of je dorst lest met een biertje. Tot in het bos!

Algemeen

Openingstijden
Het Bostheater is zonder tegenbericht open vanaf 17:30. De hoofdact begint ca. 20:30 en zal voor middernacht zijn afgelopen.

Kaartverkoop
Je kunt de hele dag van het concert tickets kopen via onze ticketshop of aan de deur (mits beschikbaar). De entree sluit om 21:00 dus kom op tijd. Print je E-ticket uit of houd hem vast paraat op je mobiel om lange wachttijden bij de entree te voorkomen. Koop je tickets alleen via onze website of via onze officiële partner Eventim.nl en dus NIET via welke andere partij dan ook.
Let op: het is in het bos alleen mogelijk om per pin te betalen. Merchandise van de artiesten kan alleen met cash geld betaald worden.

Slecht weer
Het kan ’s avonds flink afkoelen in het bos. Vergeet dus niet iets warms mee te nemen. Bij slecht weer raden we iedereen aan om regenkleding mee te nemen. Paraplu’s zijn op het terrein helaas niet toegestaan. Wegwerp poncho’s zijn tegen betaling beperkt verkrijgbaar op locatie.

Extra
Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.
Er is beperkt muggenspray op locatie aanwezig.

Locatie

Het Amsterdamse Bostheater is goed bereikbaar met de fiets en de auto. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid naast het theater. Met het openbaar vervoer is het theater helaas niet goed bereikbaar; de dichtstbijzijnde halte is op de Amstelveense weg, vanaf hier is het nog ruim 40 minuten wandelen naar het theater. Indien u met het OV komt raden wij u  aan gebruik te maken van een OV fiets bij station Zuid.

Het adres van het Amsterdamse Bostheater is: De Duizendmeterweg 7, 1182 DC te Amstelveen.


Invalideplaatsen
Er zijn bij het Amsterdamse Bostheater genoeg parkeerplekken met helemaal vooraan bij de poort ook invalide plekken. Vanaf hier is het maar een klein stukje naar de entree. Het zijn uiteraard wel tribunes met trappen, maar er is een kleine lift aanwezig. We reserveren graag een goede plek bij de tribune met goed zicht en genoeg ruimte voor de rolstoel/scootmobiel. Bij interesse graag de aanvraag inclusief datum betreffende concert mailen naar publieksservice@bostheater.nl

Huisregels Live At Amsterdamse Bos

Huisregels Live at Amsterdamse Bos

 1. De organisatie heeft het recht om bezoekers de toegang tot het evenement te ontzeggen zonder restitutie van entreegelden, indien men zich niet aan deze regels houdt of aanwijzingen van de organisatie niet opvolgt. Hieronder worden o.a., maar niet uitsluitend, tevens aanwijzingen met betrekking tot coronatoegangsbewijzen en het opvolgen van de dan geldende coronamaatregelen bedoeld;
 2. In geval van twijfel of discussie heeft de organisatie of de verantwoordelijke in kwestie altijd gelijk;
 3. De volgende zaken mogen niet worden meegenomen naar het Amsterdamse Bostheater: eet- en drinkwaren, glaswerk, blikjes, huisdieren, (klap)stoelen, krukjes, paraplu’s, parasols, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen en professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur.’
 4. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie foto- of filmopnames te maken met professionele apparatuur. Of er sprake is van professionele apparatuur is ter beoordeling van de organisatie;
 5. Bij de betreding van het evenement stem je ermee in, dat je op beeld- en/ of geluidsdragers kan worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen;
 6. Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van het bezoek, of schade aan of diefstal van verlies van eigendommen;
 7. De organisatie schenkt op het terrein geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden;
 8. Het is niet toegestaan om voor, na en tijdens het Live at Amsterdamse Bos reclamematerialen uit te delen, tenzij hiervoor toestemming is gegeven door de organisatie. Schoonmaakkosten zullen worden verhaald op de desbetreffende aanbieder;
 9. Te allen tijde bent u verplicht de aanwijzingen van de beveiliging of medewerkers van het Live at Amsterdamse bos op te volgen;
 10. Roken is enkel toegestaan in de daarvoor bestemde rookhoek en dus niet op de tribunes;
 11. Bezoekers van het evenement kunnen bij de ingang gecontroleerd/gefouilleerd worden. Mensen die weigeren hieraan mee te werken kan de toegang tot het festival worden ontzegd, zonder teruggaaf van entreegeld;
 12. Gekochte munten zijn alleen op de avond van aankoop geldig en zullen niet terug ingenomen worden aan het einde van de avond.

Contact / Pers

Live At Amsterdamse Bos is een samenwerking tussen Nederlandse concert- en evenementenorganisator, management- en boekingskantoor Friendly Fire en Evotions Holding BV.

Het meenemen van fotoapparatuur is toegestaan. Echter, professioneel foto- en filmapparatuur is alleen toegestaan voor degene met een persaccreditatie. Deze is aan te vragen via info[at]liveatamsterdamsebos.nl.

Mocht je een vraag hebben en heb je het antwoord niet op deze website kunnen vinden, dan kun je mailen naar info[at]liveatamsterdamsebos.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor vragen over (gekochte) tickets, mail je naar: klantenservice[at]eventim.nl.