Zondag 18 juni 2023 Sticks

Voor het eerst in vijf jaar gaat rapper Sticks weer op tour, en ook Live At Amsterdamse Bos staat in de befaamde lijst! We staan te popelen om de mastodont van de Nederlandse hiphop op ons openluchtpodium te verwelkomen. Als we een dak zouden hebben, gaat dat er zondag 18 juni af!

Sticks is een van de meest succesvolle rappers van Nederland. Ruim vijftien jaar geleden brak hij samen met rapper Rico en producer Delic door met de rapformatie ‘Opgezwolle’. De albums ‘Spuugdingen op de mic’, ‘Vloeistof’ en ‘Eigen wereld’ werden hiphopklassiekers. ­Ken je Sticks niet van deze samenwerking, dan ken je hem wel van het in 2013 gevormde ‘Great Minds’, samen met Winne, Jiggy Djé en Wu-Tang Clan-producer Dr. Moon. Samen met Typhoon gaf Great Minds in 2016 in de Ziggo Dome het grootste nederhopconcert ooit.

Nu Sticks terugkeert naar podia met zijn nieuwste album ‘Alles Over Hoop’ onder zijn arm, kunnen hiphopliefhebbers hun geluk niet op. In dit album stelt Sticks zichzelf kwetsbaar op met de thema’s hoop en verbinding als rode draad door de songs. Laat je meevoeren met de rauwe en eerlijke lyrics en wegblazen door zijn magnifieke rap skills.

  • Zondag 18 juni 2023
  • VVK vanaf VRIJDAG 10 MAART OM 11.00 UUR
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • €30,- (EXCL. SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA:

18:00: ZOMERTERRAS EN DEUREN GEOPEND
19:00: VOORPROGRAMMA Ness
20:00: VOORPROGRAMMA Roets
21:00: Sticks