ALLE DATA PICKNICKTASSEN

Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle vegetarische picknicktas voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers!

Vanaf €50,00 geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en drankjes. De picknicktas zit vol met vers bereide hapjes en ambachtelijke producten. Het is de perfecte metgezel voor een heerlijke zomerse avond bij ons openluchttheater. De tas zit vol frisse en en seizoensgebonden hapjes:

Een pide (dat is een ambachtelijk gebakken Turks brood), een camembert kaasje, gemengde olijven en Egyptische dips: moutabal (auberginecreme en tahin) en labneh (roomkaas en zaatar kruiden). Verder zit er een heerlijke vers gemaakte kikkererwtensalade in met tomaat, paprika, komkommer, olijven, kruiden en een frisse limoen dressing, twee deeghapjes gevuld met spinazie en kruiden en als toetje twee zoete lekkernijen (variërend). En geniet nog even na met een bakje nootjes.

Natuurlijk hoort er ook een heerlijk drankje bij een avondje picknicken in het Bostheater. Je hebt de keuze uit één fles wijn (witte wijn, rosé of rode wijn), fris óf een bierproeverij van de Naeckte Brouwers bestaande uit 4 verschillende flesjes bier.

Je kunt je voorkeur voor bijbehorende drank (rosé, rode wijn, witte wijn, fris of bier) van tevoren doorgeven onder voorbehoud van beschikbaarheid op de dag zelf. De picknicktas is voor twee personen en is tot 24 uur voor het optreden te bestellen.

  • ALLE DATA
  • VVK vanaf VANAF HET NIEUWE SEIZOEN VERKRIJGBAAR
  • €50,- (INCL. SERVICEKOSTEN)