Vr 19 augustus 2022 Novastar

Singer-songwriter Joost Zweegers, beter bekend als Novastar, debuteerde al in 2000 met het gelijknamige album vol instant pop-rockklassiekers.

De in België woonachtige Nederlander mogen we ondertussen gerust een van de sterkste singer-songwriters van de lage landen noemen. We mochten hem in 2014 ook al eens verwelkomen in het Amsterdamse Bos en deze zomer is hij terug!

Sinds dat laatste optreden bij ons bracht hij natuurlijk nog het succesvolle album ‘In The Cold Light of Monday’ uit en afgelopen najaar voegde hij daar zijn laatste release ‘Holler And Shout’ aan toe. Het album ontstond in coronatijd en werd (net als zijn voorganger) opgenomen in de Britse kuststad Brighton. Met onder andere songs opgedragen aan zijn dochter, ‘Judy Folk’, en vrouw ‘Isabelle’, een breekbaar en eerlijk nummer waarin hij bekent dat het leven met een artiest niet altijd een pretje is.

Na acht jaar is Novastar dus met een hoop nieuw materiaal op zak opnieuw te zien in een bijzondere setting, tussen de bomen in het Amsterdamse Bos! The best is yet to come!

  • Vr 19 augustus 2022
  • VVK vanaf Vanaf vrijdag 1 april om 10:00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Tickets en informatie over ticketprijzen en de kaartverkoop is te vinden via onderstaande ticketbutton.

TIJDEN

17:30   Zomerterras en deuren geopend
19:00   Opener door Oliver Pesch
20:00   Voorprogramma door FRIDAY
21:00   Novastar

 

Het concert is rond 22:30 uur afgelopen. LET OP: alle genoemde speeltijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen!