Vr 9 september Matt Simons

Met zijn opgewekte popsongs is de Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons een graag geziene gast in Nederland en Europa. Hij scoorde hits met nummers als ‘With You’, ‘Catch & Release’ en bracht dit jaar samen met de Nederlandse zangeres Tabitha de titelsong uit voor de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm ‘Ik Wist Het’. Zijn laatste album ‘After The Landslide’ was volgens Simons een hoogtepunt, er volgde dan ook een tour op 40 locaties.

Tijdens de pandemie verhuisde de zanger terug naar California, dicht in de buurt waar hij opgroeide. Er ontstond ruimte en tijd om te reflecteren en te beschouwen. Het leidde tot enkele intieme en persoonlijke singles als ‘Cold’ & ‘Better Tomorrow’ waarin hij onder andere zijn worstelingen met angst en paniekaanvallen beschrijft.

Matt Simons blijft nieuwe nummers uitbrengen en zowel hij als zijn muziek blijven zich ontwikkelen en veranderen. Deze zomer is hij terug in Nederland en doet hij samen met zijn band ook het Amsterdamse Bos aan voor een heerlijke zomerse muzikale avond.

  • Vr 9 september
  • Het Amsterdamse Bostheater

TIJDSCHEMA

17:30   ZOMERTERRAS EN DEUREN GEOPEND

19:00  OPENER PHILINE

20:00  VOORPROGRAMMA DOOR OSKA

21:00   MATT SIMONS

ALLE GENOEMDE SPEELTIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN WIJZIGEN!