Zo 1 augustus 2021 MAAN

Dit is het verplaatste concert van zondag 2 augustus 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

Ze stond al een tijd hoog op ons verlanglijstje en we weten zeker dat ze jullie allemaal gaat inpakken met haar show bij ons in het Amsterdamse Bos: MAAN komt zondag 1 augustus 2021 naar Live At! We zijn hier heel blij mee want dit wordt een uniek popconcert tussen de hoge bomen en ritselende bladeren van ons Bostheater. Daar past MAAN natuurlijk als geen ander tussen!

Ze is in korte tijd uitgegroeid tot veel meer dan alleen de winnares van ‘The Voice of Holland’. Met ‘Hij Is Van Mij’ scoorde ze haar eerste nummer 1 hit, ‘Blijf Bij Mij’ kan iedereen uit volle borst meezingen en haar nieuwste single ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ is ook niet meer van de radio weg te denken. Ze werd afgelopen jaar door 100% NL uitgeroepen tot ‘Beste Zangeres van Nederland’ en het NRC schreef dat ze openhartig is en alles kan… Daar sluiten wij ons natuurlijk zonder moeite bij aan! 😉

Intiem, groots, vrolijk, ingetogen, feestelijk: dit gaat een hele mooie avond worden in het Amsterdamse bos! Zorg dat je erbij bent en tot zondag 1 augustus!

  • Zo 1 augustus 2021
  • Het Amsterdamse Bostheater

TIJDSCHEMA WORDT LATER BEKEND GEMAAKT.