Vr 17, Za 18 & Zo 19 september 2021 The Legends We've Lost (verplaatst)

Let op: dit concert is op volledige capaciteit en elke bezoeker vanaf 13 jaar dient een (gratis verkrijgbaar) coronatoegangsbewijs mee te nemen bij zijn bezoek. Voor meer informatie, zie https://www.liveatamsterdamsebos.nl/info/

Let op: deze concerten zijn verplaatst.
Het concert van vrijdag 22 mei 2020 en vrijdag 14 mei 2021 is verplaatst naar: vrijdag 17 september 2021
Het concert van zaterdag 23 mei 2020 en zaterdag 15 mei 2021 is verplaatst naar: zaterdag 18 september 2021
Het concert van donderdag 21 mei 2020 en zondag 16 mei 2021 is verplaatst naar: zondag 19 september 2021
Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data, alle kaartkopers hebben bericht gehad van onze ticketpartner Eventim, met informatie en een restitutietermijn van één maand.

Shirma Rouse, Buddy Vedder, Marlayne Sahupala, Erica Greenfield en vele anderen brengen op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 een fantastische ode aan The Legends We’ve Lost! Oftewel dansen en meezingen op de beste en leukste nummers van overleden popartiesten als Michael Jackson, David Bowie, George Michael, Aretha Franklin, Prince, Maurice White (Earth, Wind & Fire) Glenn Frey (Eagles) en Whitney Houston! Een spectaculaire liveshow met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen!

En dat alles begeleid door de fantastische Legends-band bestaande uit de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten. Marco Borsato, André Hazes, De Toppers en vele anderen speelden allemaal met deze muzikanten die Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, speciaal voor deze show bijeen heeft gebracht.

The Legends We ve Lost is de opvolger van A Tribute To 2016, een fantastische zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

We hebben er nu al zin in, jullie ook!?

 

  • Vr 17, Za 18 & Zo 19 september 2021
  • VVK vanaf nu
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Tickets en informatie over ticketprijzen en de kaartverkoop is te vinden via onderstaande ticketbutton.

TIJDSCHEMA WORDT LATER BEKEND GEMAAKT.