21 t/m 24 september 2023 The Legends We've Lost

The Legends We’ve Lost geven op zaterdag 23 en zondag 24 september een nieuw groots muzikaal eerbetoon aan hen die ons ontvielen. Nu verlengd met twee extra shows op donderdag 21 en vrijdag 22 september!

We begonnen onze hommage jaren geleden aan o.a. David Bowie, George Michael en Prince en daar kwamen later de hits van Michael Jackson, Aretha Franklin en Whitney Houston bij. Maar de klok van het leven tikt door en zo ontvielen ons o.a. Henny Vrienten (Doe Maar), Olivia Newton John, en Rolling Stones drummer Charlie Watts. Allen verbonden aan fantastische muziek, die The Legends We’ve Lost niet onbespeeld konden laten. En nu krijgt op veler verzoek Freddie Mercury (Queen) een plek, maar ook de hits van Fleetwood Mac en Sister Sledge. Nog meer hits, nog meer dansen én nog meer meezingen! Een ruim twee uur durend non-stop muziekfeest met o.a. Buddy Vedder en Marlayne Sahupala.

The Legends We’ve Lost is een prachtig, muzikaal eerbetoon waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond die je blij maakt en een avond die je ontroert. Maar bovenal een avond waarvan je wilt dat ‘ie nooit eindigt en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen… En dat doen we graag samen met jullie.

Tot in het bos! 

  • 21 t/m 24 september 2023
  • Het Amsterdamse Bostheater

18:00: zomerterras en deuren geopend
19:00: voorprogramma DJ Reach
20:30: The Legends We’ve Lost

De genoemde speeltijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. 

 

LET OP: HET CONCERT VAN VANAVOND GAAT GEWOON DOOR, ONDANKS DE REGEN!