Za 26 juni 2021 Jimmy Eat World + SUPPORT: TOGETHER PANGEA

Dit is het verplaatste concert van zondag 5 juli 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

Sweetness! Dit gaat echt gebeuren: Jimmy Eat World komt op zaterdag 26 juni 2021 naar het Amsterdamse Bos. ‘It just takes some time’ voordat je een band als Jimmy Eat World in ons mooie openluchttheater kan zien maar als het dan zo ver is… dan ‘everything, everything will be just fine!’.

Jimmy Eat World komt voor het eerst in drie jaar terug naar Nederland en bracht ook nog eens vorige maand hun nieuwe album ‘Surviving’ uit, dat goed werd onthaald. Het mag duidelijk zijn dat het enthousiasme nauwelijks nog is te temperen. Met maar liefst tien studioalbums op zak wordt dit een avond keihard rocken en meezingen met al die fijne hits als ‘The Middle’, ‘Lucky Denver Mint’, ‘Big Casino’, ‘If You Don’t, Don’t’ en natuurlijk de parel ‘Hear You Me’.

Ben je nog niet bekend met Jimmy Eat World, maar kom je wel graag naar Live At en vind je het leuk om nieuwe muziek te ontdekken? Dan is dit een must go! Zo schreef OOR over hun laatste show in 2017 nog: “Jimmy Eat World zorgt schijnbaar moeiteloos voor een van de leukste concerten van het jaar.” Luister zelf eens naar de eerder genoemde hits en je zal begrijpen waarom dit er eentje voor in de boeken wordt!

We kunnen er nog veel meer over kwijt maar dit is er een om meteen in je agenda te zetten en niet te missen. We zullen ze eens laten merken hoe erg we ze gemist hebben en trakteren op een heel hartelijk Live At welkom!

 

Support: TOGETHER PANGEA

Alsof de komst van alleen Jimmy Eat World nog niet genoeg was om jullie te overtuigen om naar het Amsterdamse Bostheater te komen…. Nemen ze ook nog eens Together Pangea mee als support! Het zal bijna onmogelijk worden om stil te blijven zitten tijdens dit concert! Ken je ze nog niet? Luister dan eens naar ‘Sick Shit’, ‘Badillac’, ‘Money On It’ of ‘Friend of Nothing’.

  • Za 26 juni 2021
  • VVK vanaf Vrijdag 22-11 10.00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Tickets en informatie over ticketprijzen en de kaartverkoop is te vinden via onderstaande ticketbutton.

TIJDSCHEMA WORDT LATER BEKEND GEMAAKT.

 

SUPPORT: TOGETHER PANGEA