Do 17, Vr 18, Za 19 & Zo 20 sept 2020 Edwin Evers Band met de 80's Openlucht Tour!

Komend seizoen wordt het weer FEEST met hoofdletters want het hele Amsterdamse Bostheater zal weer drie avonden lang in het teken staan van de Edwin Evers Band! Ze zijn inmiddels vaste én graag geziene gasten en met een gloednieuwe show en frisse energie komen ze jou op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 september weer dé avond van het jaar bezorgen!

Omdat de 80’s Clubtour binnen No Time was uitverkocht, gaat de Edwin Evers Band met dezelfde 80’s Tour de Openluchttheaters in!

De band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong & oud ze kent, zegt genoeg. De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van deze band gewend bent…!

Tijdens de vorige Live At seizoenen verkochten alle concerten van de Edwin Evers Band in recordtempo uit dus het is hoog tijd om de dansschoenen af te stoffen, je vrienden en vriendinnen te verzamelen en het record met elkaar te verbreken! Zet je wekker vrijdag 24 januari op 08.00 uur en laat de voorpret maar beginnen want… De Edwin Evers Band komt eraan!

EXTRA CONCERT OP ZONDAG 20 SEPTEMBER WEGENS ENORME BELANGSTELLING!

  • Do 17, Vr 18, Za 19 & Zo 20 sept 2020
  • Het Amsterdamse Bostheater
TIJDSCHEMA WORDT LATER BEKEND GEMAAKT.