Za 8 juni 2019 (uitverkocht) & Zo 16 juni 2019 Caro Emerald

📣 Extra concert! 📣
Binnen tien uur waren alle kaartjes van haar concert op zaterdag 8 juni uitverkocht, dus we zijn maar wat blij dat we in overleg met Caro Emerald een extra concert kunnen aankondigen!

Pak je agenda en zet zondag 16 juni er met dikke letters in want dan zullen de poorten van het Amsterdamse Bostheater nog een keer voor Caro Emerald openen.

De kaartverkoop voor het extra concert is gestart via deze website.

Was je vorige keer te laat met het kopen van je kaartje of kan je er gewoon geen genoeg van krijgen?
Grijp dan nu je kans en tot in het bos!

🌳🎵🎸🎹
———————————-
Oorspronkelijk bericht:
Ze stond al een tijd op ons verlanglijstje en nu is het dan zover: Caro Emerald komt zaterdag 8 juni naar het Amsterdamse Bostheater! De rode loper ligt al uit want wat heeft de beeldschone zangeres een indrukwekkende loopbaan. Ze won Edisons, scoorde talloze platina platen en nummer 1 hits en is de enige Nederlandse artiest óóit die maar liefst drie concerten in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen gaf… It’s time to ‘back it up and do it again’, maar dan in het bos!

Caro Emerald heeft al vanaf de eerste dag een ijzersterke live reputatie en haar catchy mix van ballroom jazz, filmische tango’s, groovende jazz en aanstekelijke mambo’s leent zich natuurlijk perfect voor een avond in het bos. Stel je een zomeravond voor waar je kan dansen tot de muziek stopt, de wijntjes voor verkoeling zorgen en de zon langzaam tussen de bomen ondergaat en je weet het: dit wordt er eentje om niet snel te vergeten.

We hebben eigenlijk maar één vraag: ‘Have you ever dreamed a night like this?’ Wij in elk geval wel! Is het al juni?! 😉

Het concert van Caro Emerald was binnen 10 uur uitverkocht. Heb jij een kaartje kunnen bemachtigen? Tot in het bos!

🌳🎵🎸🎹

  • Za 8 juni 2019 (uitverkocht) & Zo 16 juni 2019
  • VVK vanaf Vrijdag 15-03 10.00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Kosten €39,- (excl. €3,90 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

TIJDSCHEMA WORDT LATER BEKEND GEMAAKT.