Eten bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Zoals ieder jaar is ons prachtige zomerterras al om 17.30 uur geopend! En net als afgelopen seizoenen zullen een aantal creatieve rollende keukens elkaar afwisselen zodat jullie wederom kunnen genieten van heerlijk en eerlijk eten.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het terrein van Live at Amsterdamse Bos.

Picknicktas met producten van Landmarkt
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknicktas voor twee personen! Gevuld met heel veel lekkers van Landmarkt. Voor € 35,00 geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknicktas is online bestelbaar t/m de donderdag voor het concert om 10:00. Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos!

Bestel de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier.

In de tas vind je: knapperig brood met tapenade, kruidenboter en hummusdip, huisgemaakte speltsalade, een muffin en koekjes met een goed verhaal voor na. Tot slot borrel je lekker na met olijfjes en brie op een biologisch toastje. Een rode, witte of rosé wijn naar keuze is inclusief!

Buskruid
Foodtruck Buskruid serveert heerlijke soepen en salades. Vers, gezond, vegetarisch en ook nog eens met seizoensingredienten. Het menu? Laat je verrassen want smaken doet het sowieso! Buskruid wil de gasten verrassen met bijzondere smaakcombinaties. En vooral laten proeven hoe lekker je gezonde gerechten kan bereiden waarin groenten de hoofdrol spelen. Alle gerechten zijn met zorg bereid, zonder gekke toevoegingen of smaakmakers.

Kok au Van
Kok au Van gelooft in goede en eerlijke producten, lokaal geproduceerd met respect voor dier en omgeving. Het vlees komt van Boerderij Lindenhoff en de producten zijn vers en huisgemaakt. Bij Live At Amsterdamse Bos serveren ze een 180 grams Beef Burger van Gasconne rundvlees, op een heerlijk sesambroodje, met verse sla en huisgemaakte hamburgersaus.

Het Fettige Vuistje
Het Fettig Vuistje verkoopt lekkere rustieke friet die handgesneden is. Daarnaast kun je bij Het Fettige Vuistje terecht voor bitterballen van Oma Bob met huisgemaakte biermosterd. De Prosiutto Crudo in enveloppen zijn voor de lekkere snack.

Drinken bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Uiteraard is al dat lekkere eten meer dan goed te combineren met de nodige dorstlessers. Zo hebben we heerlijke biertjes van Kornuit. Pils, Weizen of Radler? Ook aan BOB hebben we gedacht trouwens.

Verfrissende wijntjes komen dit jaar van Calusari en Wine by Nature met een uitgebreide keus aan witte wijn, rode wijn, Rosé en Prosecco. Beschikbaar per fles of glas. Santé!

Het wijnhuis Calusari bezit 600 hectaren wijngaarden. De eigenwijze Australische wijnmaker Smithers toont lef. Behalve dat hij prachtige klassieke wijnen met een twist maakt, geeft hij kansarme jongeren een kans om een vak te leren op de wijnboerderij. Hij onderneemt met oog voor sociale en ecologische elementen in de hedendaagse Roemeense samenleving.

Wine by Nature heeft als doel om met zijn gepassioneerde wijnboeren een uitgebalanceerd ecosystem in de wijngaarden te creëren. De biologische wijnboer geeft graag de natuur de ruimte. Het levert gezonde wijnranken op, die diep wortelen en het beste uit de grond halen. De heerlijke Spaanse, biologische wijnen zijn gemaakt van biologische druiven. Daarnaast is de verpakking eerlijk en bewust: met milieuvriendelijke flessen, etiketten zijn FSC gecertificeerd en het wordt verpakt in dozen van gerecycled karton.

Voor iedereen die na het eten wil genieten van een lekker kopje verse koffie, bereiden de barista’s van de Caféini vanuit hun Mini maar al te graag een overheerlijke espresso of cappuccino voor je! Ultiem genieten want de Caféini gebruikt eerlijke bonen van Bacchi (100% Arabica en met Fairtrade Max Havelaar keurmerk). Tevens verse biologische theesoorten, biologische chocolate fudge brownies & chocolate chip cookies.