Eten bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Zoals ieder jaar is ons prachtige zomerterras al om 17.30 uur geopend! En net als afgelopen seizoenen zullen een aantal creatieve rollende keukens elkaar afwisselen zodat jullie wederom kunnen genieten van heerlijk en eerlijk eten.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het terrein van Live At Amsterdamse Bos.

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €35,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is zolang de voorraad strekt online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. Op = op! LET OP: vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos.

Bestel de picknickbox als supplement bij een Live At concert door HIER te klikken.


De box heeft dit jaar een extra smaakvolle en gevarieerde inhoud: knapperig brood (op de dag zelf in het bos afgebakken!) met tapenade, kruidenboter, hummus dip en verschillende vleeswaren. Verder ook een heerlijke huisgemaakte salade en twee muffins, cupcakes of kokosmakronen.
Tot slot borrel je lekker na met een kaasplankje met drie wisselende kazen en een notenmix om het af te maken, alles biologisch! Een fles wijn naar keuze is natuurlijk inclusief 

Buskruid
Foodtruck Buskruid serveert heerlijke soepen en salades. Vers, gezond, vegetarisch en ook nog eens met seizoensingrediënten. Het menu? Laat je verrassen want smaken doet het sowieso! Buskruid wil de gasten verrassen met bijzondere smaakcombinaties. En vooral laten proeven hoe lekker je gezonde gerechten kan bereiden waarin groenten de hoofdrol spelen. Alle gerechten zijn met zorg bereid, zonder gekke toevoegingen of smaakmakers.

Kok au Van
Kok au Van gelooft in goede en eerlijke producten, lokaal geproduceerd met respect voor dier en omgeving. Het vlees komt van Boerderij Lindenhoff en de producten zijn vers en huisgemaakt. Bij Live At Amsterdamse Bos serveren ze een 180 grams Beef Burger van Gasconne rundvlees, op een heerlijk sesambroodje, met verse sla en huisgemaakte hamburgersaus.

 

Drinken bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Uiteraard is al dat lekkere eten meer dan goed te combineren met de nodige dorstlessers. Zo hebben we heerlijke biertjes van Kornuit. Pils, Weizen of Radler? Ook aan BOB hebben we gedacht trouwens.

Verfrissende wijntjes zijn uiteraard verkrijgbaar. Verwacht een uitgebreide keus aan witte wijn, rode wijn, Rosé en Prosecco. Beschikbaar per fles of glas. Santé!

Voor iedereen die na het eten wil genieten van een lekker kopje verse koffie, bereiden de barista’s van de Caféini vanuit hun Mini maar al te graag een overheerlijke espresso of cappuccino voor je! Ultiem genieten want de Caféini gebruikt eerlijke bonen van Bacchi (100% Arabica en met Fairtrade Max Havelaar keurmerk). Tevens verse biologische theesoorten, biologische chocolate fudge brownies & chocolate chip cookies.