Eten bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Zoals ieder jaar is ons prachtige zomerterras al om 17.00 uur geopend! En net als afgelopen seizoenen zullen een aantal creatieve rollende keukens elkaar afwisselen zodat jullie wederom kunnen genieten van heerlijk en eerlijk eten. Benieuwd wie er dit jaar te vinden zijn bij ons in het bos? We stellen ze graag aan je voor!

Buskruid bijvoorbeeld, serveert heerlijke soepen en salades. Vers, gezond, vegetarisch en ook nog eens met seizoensingrediënten. Het menu? Laat je verrassen want smaken doet het sowieso!

Of wat dacht je van Vleeswolf, BBQ extraordinair voor festivals and beyond. Vleeswolf neemt hun beste aanbod van burgers mee naar het bos en bereid ze op hun Grill Smoker BBQ met houtskool. Er word uitsluitend gewerkt met biologisch vlees en duurzame producten.

Restaurant Arriba serveert vanuit het Amsterdamse Bostheater een wrap   a-la-minute- van de plancha  gegrild en gevuld met pulled pork en een huisgemaakte salsa. Samen met een smaakvolle koolsalade gepresenteerd op een bamboebordje!

Picknicktas van Landmarkt

Maak je zomeravond helemaal compleet met onze bomvolle picknicktas voor twee personen! Gevuld met heel veel lekkers van Landmarkt – de overdekte markt van Amsterdam met de allerlekkerste producten. Zelfgemaakt of vers verkregen van een van de honderd kleine telers, boeren en ambachtelijke leveranciers waar ze mee werken.

13335746_1046343095459070_505822543603869302_n

Voor €35,- geniet je samen de hele avond van knapperig brood met tapenade, kruidenboter en hummusdip. Een huisgemaakte speltsalade, snoeptomaatjes en een muffin met speltkoekjes voor na. Tot slot borrel je lekker na met olijfjes, gedroogde worst en brie op een biologisch toastje. Een fles Landmarkt appelsap en rode of witte wijn naar keuze zijn inclusief!

De picknicktas is online bestelbaar t/m de donderdag voor het concert om 12:00. Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos, de bestelde picknicktassen staan direct na binnenkomst klaar op het horeca pleintje van het Amsterdamse Bostheater (na de entree).

BUSKRUID | VLEESWOLFLANDMARKT  | PICKNICKTAS BESTELLEN

Drinken bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Uiteraard is al dat lekkere eten meer dan goed te combineren met de nodige dorstlessers. Zo hebben we heerlijke biertjes van Kornuit. Pils, Weizen of Radler? Ook aan BOB hebben we gedacht trouwens.

Verfrissende wijntjes komen dit jaar van Landmarkt met een uitgebreide keus aan witte wijn, rode wijn, Rosé en Prosecco. beschikbaar per fles of per glas. Santé!

Voor iedereen die na het eten wil genieten van een lekker kopje verse koffie, bereiden de barista’s van de Caféini vanuit hun Mini maar al te graag een overheerlijke espresso of cappuccino voor je! Ultiem genieten want de Caféini gebruikt eerlijke bonen van Bacchi (100% Arabica en met Fairtrade Max Havelaar keurmerk). Tevens verse biologische theesoorten, biologische chocolate fudge brownies & chocolate chip cookies.

KORNUITLANDMARKT | CAFEINI