Eten bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Zoals ieder jaar is ons prachtige zomerterras al om 17.30 uur geopend! En net als afgelopen seizoenen zullen een aantal creatieve rollende keukens elkaar afwisselen zodat jullie wederom kunnen genieten van heerlijk en eerlijk eten. Benieuwd wie er dit jaar te vinden zijn bij ons in het bos? Onze horeca partners van dit seizoen maken we zo spoedig mogelijk bekend. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het terrein van Live at Amsterdamse Bos.

Picknicktas met producten van Landmarkt
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknicktas voor twee personen! Gevuld met heel veel lekkers van Landmarkt. Voor € 35,00 geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknicktas is online bestelbaar t/m de donderdag voor het concert om 10:00. Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos!

Bestel de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier.

In de tas vind je: knapperig brood met tapenade, kruidenboter en hummusdip, huisgemaakte speltsalade, een muffin en koekjes met een goed verhaal voor na. Tot slot borrel je lekker na met olijfjes en brie op een biologisch toastje. Een rode, witte of rosé wijn naar keuze is inclusief!

Drinken bij Live At: Amsterdamse Bostheater

Live At in het Amsterdamse Bostheater wordt mede mogelijk gemaakt door Kornuit. Meer informatie over ons drink aanbod volgt snel!