Za 22 juli 2017 Walk Off The Earth (Sold Out)

Verwacht op zaterdag 22 juli in het Bostheater een energierijk optreden van Walk Off The Earth van eigen nummers en coversongs met een sound in pop, rock en reggae.

De Canadese indie-pop band Walk Off The Earth is het voorbeeld van de invloed van social media op de moderne muziek! Hun vijf-mensen-op-één-gitaar cover ‘Somebody That I Used To Know’ kreeg de eerste twee weken al 35 miljoen views op YouTube. Walk Off The Earth werd met de cover van Gotye in een klap wereldberoemd. De harmonieuze samenzang met klanken van ukeleles, piano, gitaren, drums, xylofoons en theremin zorgen voor een originele sound. Naast ingenieuze covers heeft de Canadese band ondertussen een flink eigen repertoire met indie-pop nummers. Onlangs bracht Walk Of The Earth het nieuwe album ‘Fire In My Soul’ uit, waarop zowel eigen werk als covermateriaal te vinden is.

De avond zal starten met een support act van Suzan & Freek. Dit muzikale duo maakt akoestische covers van bekende hits. In oktober ging hun cover ‘Don’t Let Me Down’ van The Chainsmokers viral, nadat de Amerikaanse band enthousiast reageerde door de cover van het tweetal te delen op Facebook. Een heerlijke support act om de zomeravond mee te beginnen in het Bostheater!

  • Za 22 juli 2017
  • Het Amsterdamse Bostheater

Tijdschema
15:00 Deuren open voor VIP-tickethouders
15:30 Vip Soundcheck & Q&A segment
16:00 Meet & Greet & Photo segment

17:30 Zomerterras open voor reguliere tickethouders
20:00 Main support Suzan & Freek
21:00 Headline artist Walk Off The Earth
22:30 Verwachte eindtijd
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

Het concert is inmiddels uitverkocht. Kaarthouders kunnen hier hun reeds gekochte toegangskaarten upgraden naar een Deluxe VIP Experience of een Sound Check Experience.

Start op ons zomerterras met een drankje of eet een hapje bij een van de foodtrucks. Maak je avond compleet met onze bomvolle picknicktas met producten van Landmarkt voor € 35,00 inclusief wijn uit fles! Je kunt de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier bestellen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Er verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.