Zo 15 juli 2018 Venice

Als we aan de Live At zomerconcerten denken, denken we natuurlijk aan mooie meerstemmige zang, lekkere feel good music, een hapje, drankje en vrolijke zomerklanken. De band die dit zomergevoel perfect vertolkt zijn deze broers en neven uit de ‘golden state’ California: Venice!

Venice beleefde zijn Nederlandse doorbraak in 1997 bij de ‘2 meter sessies’ van Jan Douwe Kroeske en inmiddels zijn hun hits ‘Think Again’, ‘Welcome To The Rest Of Your Life’ en ‘The Family Tree’ niet meer uit onze hoofden te krijgen. Deze laatste song staat ook al jaren achter elkaar in de Top 2000. De band werd eerder beloond met een gouden album en een Edison Music Award voor beste internationale artiest, grote jongens dus!

De muzikale Mark, Kip, Michael en Pat Lennon zijn een schot in de roos voor onze reeks openluchtconcerten. Ze zijn vrolijk, grappig, zingen de mooiste harmonieën en zijn ook nog eens dol op Nederland… En wij op hen!

Nog een mooi weetje: Venice nam hun live DVD op in Theater Carré in Amsterdam. Op 15 juli is in het bostheater de Amsterdamse cirkel dus weer mooi rond en zorgen we er met elkaar voor dat de liefde voor Nederland weer extra aangewakkerd wordt tijdens deze zinderende zondagavond! 🙂

  • Zo 15 juli 2018
  • VVK vanaf Vrijdag 09-03 09.00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Kosten €33,- (incl. €3,- servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

Tijdschema
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
20:00 SUPPORT: wordt later bekend gemaakt
21:00 HEADLINE ARTIST: VENICE
Let op: Alle tijden zijn onder voorbehoud

Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Er zijn verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.