Zo 13 augustus 2017 Typhoon (Sold Out)

Live At presenteert Typhoon op zondag 13 augustus 2017 in het Amsterdamse Bostheater.

De Nederlandse hiphopmuzikant legt in zijn muziek ziel en zaligheid bloot door middel van eerlijke en oprechte teksten. Altijd met dezelfde hoeveelheid lobi (liefde), passie en overgave. Typhoon creëert een wereld van verbinding en verbeelding en neemt je mee op reis naar zijn muzikale inspiratie. Vol verhalen en anekdotes over kracht, kwetsbaarheid, acceptatie en durf.

Met twee prestigieuze Edisons op zijn naam laat de woordenkunstenaar zijn stem gelden over z’n eigenwijze sound van hiphop, blues en jazz. Hij was de huisband van De Wereld Draait Door en gaf optredens op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz, verkocht al zijn clubshows uit met als klapper twee keer de Heineken Music Hall.

Verwacht deze zomer in het Amsterdamse Bostheater een warme ontmoeting voor een breed publiek. Intiem en intens. De setting is kleiner, de impact groter. Met bagage uit zijn eerdere persoonlijke zoektocht die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid-Afrika, zal Typhoon met dit kleurrijk optreden de luisteraar opnieuw betoveren. Op zondag 13 augustus zal het Bostheater in het teken staan van Typhoon’s eerlijke en openhartige muzikale repertoire! Met lobi. Heel veel lobi. Beloofd!

De twee supports voor Typhoon zijn Drummakid & LAKSHMI. De Amsterdamse rap-artiest Drummakid staat bekend om zijn innovatieve, eclectische sound en aangeboren drum-bekwaamheid. Zijn passie voor de kunst van muziek begon al op 10-jarige leeftijd, toen hij al zijn eerste beats produceerde. Tegenwoordig heeft hij een eigen label op zijn naam ‘Krungang’ en ontving de Gouden Status voor het co-produceren van ‘Dorst’ door Akwasi, Gerson Main en Rob Dekay en creëerde samen met Typhoon ‘Lobi Da Basi’. Drummakid is op een missie om met de universele taal van muziek positieve veranderingen te creëren. Laat je horen voor Drummakid!

LAKSHMI is een frêle, meisjesachtige verschijning. Vernoemd naar de Godin van de Liefde zingt ze op haar debuutalbum ‘LAKSHMI’ over liefde in al haar vormen. Maar vergis je niet, “de donkere kant van het leven heeft me altijd aangetrokken, daar komen vaak de mooiste dingen uit.” Misschien ken je haar van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Ook is LAKSHMI uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en was ze diverse malen te gast bij De Wereld Draait Door, 3FM en NPO Radio 2. Verwacht een optreden met persoonlijke verhalen verpakt in Dark Electronic Pop: een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths. Denk aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack. Wij zijn erg benieuwd!

Samen met Typhoon zullen beide acts voor een fantastisch uitverkochte avond zorgen in het Amsterdamse Bostheater.

 

  • Zo 13 augustus 2017
  • Het Amsterdamse Bostheater

Tijdschema:
17:30 Zomerterras open
19:00 Support: LAKSHMI
19:30 Support: Drummakid
20:30 Headline artist: Typhoon
22:30 Verwachte eindtijd
Let op: Alle tijden zijn onder voorbehoud

Start op ons zomerterras met een drankje of eet een hapje bij een van de foodtrucks. Maak je avond compleet met onze bomvolle picknicktas met producten van Landmarkt voor € 35,00 inclusief wijn uit fles! Je kunt de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier bestellen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Er zijn verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.