Zo 2 juni 2019 Paul Carrack

We hebben weer iets bijzonders weten te bevestigen, een pareltje, namelijk een van de beste Britse singer-songwriters aller tijden: Paul Carrack! En als je Paul Carrack hoort kan het haast niet anders dat je meteen Hoooow Loooong begint te zingen, de grote hit die hij in de jaren ’70 scoorde met zijn band Ace.

Maar ook als tekstschrijver en mede-frontman van Mike and The Mechanics scoorde Paul, samen met Mike Rutherford van Genesis, wereldhits als ‘The Living Years’ en ‘Over My Shoulder’. Solo liet de muzikale duizendpoot ook veelvuldig van zich horen en had hij in Nederland hits met ‘I Need You’ en ‘Dedicated’.

Tel daarbij de indrukwekkende lijst van samenwerkingen met onder meer Sting, Phil Collins, Elton John, Eric Clapton, Simply Red, Van Morrison en Roxy Music op en het zal duidelijk zijn dat we opnieuw een gast van wereldformaat op een warm ontvangst mogen trakteren op zondag 2 juni. Wij doen alvast even onze ogen dicht en maken ons op voor een heerlijke muzikale reis door de tijd.

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via deze website.

🌳🎵🎸🎹

  • Zo 2 juni 2019
  • VVK vanaf Vrijdag 07-12 10.00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Kosten €39,50 (excl. €3,95 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

Tijdschema wordt later bekend gemaakt.