Zo 3 september 2017 Milow (Sold Out)

Live At viert dit jaar haar vijfjarig jubileum en haalt onder andere het beste uit vijf seizoenen Live At terug. En Milow mag dan natuurlijk niet ontbreken. Want, probeer Milow maar eens uit je hoofd te krijgen. De charmante Vlaming beheerst de kunst om met ogenschijnlijk simpele doch oprechte songs voor altijd in het collectieve geheugen te blijven rondspoken. Met Ayo Technology ging Milow viral – gevolgd door hits als You Don’t Know en You And Me (In My Pocket). Het leverde hem zelfs een notering in de Top 2000 op, maar vooral een trouwe fanbase in heel Europa. Inmiddels is het nieuwe album, Modern Heart, uit en begint Milow na zijn succesvolle clubtour van december daarmee aan zijn meest avontuurlijke hoofdstuk tot nu. Milow met band in het Bostheater is een muzikaal feest zoals het gevierd moet worden, een must go voor de liefhebbers van een bijzondere avond uit.

De support van de avond is Joseph & Maia. Het Nieuw-Zeelandse duo bracht in 2015 hun debuutalbum Sorrento uit. Daarna kochten ze een vliegticket naar Europa en sindsdien is het tweetal non-stop aan het touren met hun charmante songs die geïnspireerd zijn door Ryan Adams, The Staves en Noah Gundersen. Joseph & Maia waren al eens te gast in De Wereld Draait Door, maar nu is het de beurt aan het Amsterdamse Bostheater als support van Milow!

De poorten van het Bostheater zijn open vanaf 17:30 en onze DJ zal jullie met vrolijke tunes verwelkomen.

  • Zo 3 september 2017
  • Het Amsterdamse Bostheater

Tijdschema
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
20:00 SUPPORT: Joseph & Maia
21:00 HEADLINE ARTIST: Milow
Let op: Alle tijden zijn onder voorbehoud

Start op ons zomerterras met een drankje of eet een hapje bij een van de foodtrucks. Maak je avond compleet met onze bomvolle picknicktas met producten van Landmarkt voor € 35,00 inclusief wijn uit fles! Je kunt de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier bestellen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Er zijn verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.