Vr 15 september 2017 Memphis Maniacs

Live At presenteert Memphis Maniacs, “Masters of the Mash-Up”, op vrijdag 15 september in het Amsterdamse Bostheater!

De mannen achter Memphis Maniacs weten als geen ander het publiek mee te nemen in een achtbaanrit door muzikaal knip- en plakwerk van verschillende killertracks uit uiteenlopende genres. Hier stoppen de Memphis Maniacs echter niet, ze gaan verder dan alleen het mixen van tekst en muziek! Als geen ander weten ze hun publiek te entertainen en een waanzinnig legendarisch optreden te geven.

De Memphis Maniacs zijn al jaren niet meer weg te denken op de bühnes van Nederlandse festivals, clubs en podia. Met optredens vol humor, herkenning en inventieve muzikale combinaties maken van dit collectief tien jaar lang al één groot feest!

Verwacht deze zomer in het Amsterdamse Bostheater een fantastische vrijdagavond! Zing en spring mee op popknallers en rockklassiekers. Eindig in polonaise door het bos. Met deze podiumbeesten is geen setting te klein. Dancehits, popnummers en rocksongs gaan de blender in en worden op vrijdag 15 september omgetoverd tot een nu al onvergetelijke mash-up!

De poorten van het Bostheater zijn open vanaf 17:30 en DJ Dion Cassius zal jullie met vrolijke tunes verwelkomen.

  • Vr 15 september 2017
  • VVK vanaf vrijdag 21 april 2017 10:00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Kosten €20 excl. servicekosten

De laatste info rondom het concert vind je in onze speciale mailing: http://bit.ly/LA-MM-info.

TIJDSCHEMA
17:30 Zomerterras open & muziek van DJ Dion Cassius
20:30 Headline artist: Memphis Maniacs
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

Start op ons zomerterras met een drankje of eet een hapje bij een van de foodtrucks. Maak je avond compleet met onze bomvolle picknicktas met producten van Landmarkt voor € 35,00 inclusief wijn uit fles! Je kunt de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier bestellen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Er zijn verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.