Ma 10 juli 2017 Lucky Chops

Lucky Chops is de vierde naam die we presenteren voor het jubileumjaar van Live At Amsterdamse Bos. De brassband kreeg in een dag miljoenen views op YouTube door hun energierijke optreden in een New Yorks metrostation dat werd gefilmd door een voorbijganger.

Opgericht zo’n tien jaar geleden op de Laguardia Arts High School – bekend van de film ‘Fame’ – en van toen af aan onderdeel van het straatbeeld in New York. Lucky Chops laat sindsdien het publiek de sleur van alledag vergeten. De missie van Lucky Chops? Dat positieve muziek de wereld kan veranderen! Inmiddels speelt de band headlineshows op festivals en waren ze de huisband in het MTV-programma ‘Girl Code Live’.

Ieder bandlid bespeelt een eigen instrument waarmee de sound met invloeden uit de pop, klassiek, hip hop, dance en jazz ontstaat. Met een groot repertoire aan bekende hits uit heden en verleden verbluft Lucky Chops op grandioze wijze. Ondertussen is de fanbase uitgebreid en neemt de brassband langzaam de wereld over door de pure magie die zij on stage vertonen. Lucky Chops geeft deze zomer gegarandeerd een spektakel in het Amsterdamse Bostheater!

De main-support act van de avond is The Howlin’. The Howlin’ heeft een sound die moeilijk in een hokje valt te plaatsen: het is soulvol, modern en licht alternatief. Dit hoor je terug op de in 2016 uitgekomen EP ‘This Road’, waarop invloeden van hiphop, rock en folkmuziek samenkomen. De band heeft al gespeeld bij diverse festivals en podia als Paradiso, Tivoli en Solar.

  • Ma 10 juli 2017
  • Het Amsterdamse Bostheater

TIJDSCHEMA
17:30 Zomerterras open
17:30 Dj Gusztav
20:00 Main Support: The Howlin’
21:00 Lucky Chops
22:30 Verwachte eindtijd
Let op: Alle tijden zijn onder voorbehoud

Start op ons zomerterras met een drankje of eet een hapje bij een van de foodtrucks. Maak je avond compleet met onze bomvolle picknicktas met producten van Landmarkt voor € 35,00 inclusief wijn uit fles! Je kunt de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier bestellen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Voor de lekkere trek zijn er verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.