Zo 17 september 2017 Live At Classique - Tubular Bells & Canto Ostinato

Op zondag 17 september verwelkomen we Sandra & Jeroen van Veen, die in het Amsterdamse Bostheater op twee vleugels de muziekstukken Tubular Bells & Canto Ostinato uitvoeren. Laat je al liggend of zittend onder de sterrenhemel meevoeren door deze twee toppianisten die al tweemaal eerder zorgden voor een uitverkocht Concertgebouw.

Zitten of liggen: je kunt kiezen op zondag 17 september. Er zijn 100 ligplekken beschikbaar om dit muzikale spektakel horizontaal te beleven. Mocht je willen liggen, neem dan je eigen matje mee. Hiervoor geldt: wees er snel bij, alléén voor de eerste 100 personen is er een ligplek. Voor alle andere bezoekers is er een zitplaats.

Voor de pauze spelen Sandra en Jeroen van Veen het wereldberoemde Tubular Bells van componist Mike Oldfield. De muziek is onder meer gebruikt in de film The Exorcist. In 1974 ontving Oldfield een Grammy Award voor dit werk, in de categorie beste muzikale compositie. Sandra en Jeroen zijn als geen ander in staat de veelzijdigheid van dit stuk tot uiting te brengen. Na de pauze wordt Simeon ten Holts befaamde Canto Ostinato gespeeld op twee vleugels. Per uitvoering bepalen Sandra en Jeroen van Veen door middel van oogcontact de voortgang van het concert.

Het pianoduo Sandra & Jeroen van Veen speelt van Miami tot Novosibirsk, in Het Concertgebouw te Amsterdam, maar ook in een ongewone locatie als een treinstation. Hun cd Canto Ostinato voor twee piano’s is in meer dan 40 landen verkocht.

Droom zondag 17 september 2017 weg tijdens het lig- en zitconcert Tubular Bells & Canto Ostinato, uitgevoerd door het befaamde pianoduo Sandra & Jeroen van Veen. Met de sterrenhemel als plafond, en de uitgestrekte natuur als akoestiek zal je met deze twee stukken een indrukwekkende muzikale belevenis ervaren!

Iris Hond zal het voorprogramma verzorgen. De pianiste brengt deze avond een ode aan de componisten Chopin, Rachmaninoff en Scriabin. Daarnaast zal Iris Hond ook stukken van haar succesvolle album ‘Dear World’ laten horen – muzikale brieven die zij schreef aan Moeder Aarde.

  • Zo 17 september 2017
  • VVK vanaf Vrijdag 30 juni 10:00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Kosten €25,00

De laatste info rondom het concert vind je in onze speciale mailing: http://bit.ly/LAC-info.

TIJDSCHEMA
17:30 Zomerterras open
18:30 Voorprogramma: Iris Hond
19:00 Change-over
19:15-20:15 Tubular Bells door Sandra & Jeroen van Veen
20:15-20:30 Pauze
20:30-22:00 Canto Ostinato door Sandra & Jeroen van Veen
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

Start op ons zomerterras met een drankje of eet een hapje bij een van de foodtrucks. Maak je avond compleet met onze bomvolle picknicktas met producten van Landmarkt voor € 35,00 inclusief wijn uit fles! Je kunt de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier bestellen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Er zijn verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.